Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ami ako ne pak povtorno vo FIBA kupot
Не не јас мислам дека пак нема да играат Фиба евро куп никогаш ајле пари си плуснаа а ништо не зеа ни 30% не покрија од трошоците во таа лига за да играш треба да си моќен финансиски а очигледно кај нас тоа го нема еве гледам Струмица е во тешка состојба сите најавуваат оставки вака нака и ништо не се знае еве и Вардар влева во шема за идната сезона изгледа имаат некои амбиции повисоки за одгодина и ништо не се знае а за БИБЛ мислам според мене дека ќе бидат изберени Фершпед и Фени,Фершпед заради традицијата и титулите што ги има освоено а Фени заради парите а богами и титулата која се насмевнува се повеќе и повеќе немојте погрешно да ме сватите ама воа е мое мислење.:salut:

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Така и јас мислам

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Не не јас мислам дека пак нема да играат Фиба евро куп никогаш ајле пари си плуснаа а ништо не зеа ни 30% не покрија од трошоците во таа лига за да играш треба да си моќен финансиски а очигледно кај нас тоа го нема еве гледам Струмица е во тешка состојба сите најавуваат оставки вака нака и ништо не се знае еве и Вардар влева во шема за идната сезона изгледа имаат некои амбиции повисоки за одгодина и ништо не се знае а за БИБЛ мислам според мене дека ќе бидат изберени Фершпед и Фени,Фершпед заради традицијата и титулите што ги има освоено а Фени заради парите а богами и титулата која се насмевнува се повеќе и повеќе немојте погрешно да ме сватите ама воа е мое мислење.:salut:
Струмица не е во финансиска криза..да се разбереме..се планира буџет кој ќе биде двапти поголем од лани..работата е зошто некој да троши пари а друг да си прави го ќејфот...во тој слушај нема потреба да се натпреваруваш ако го знаеш конечниот исход..сепак да почекаме на КФЕ.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Струмица не е во финансиска криза..да се разбереме..се планира буџет кој ќе биде двапти поголем од лани..работата е зошто некој да троши пари а друг да си прави го ќејфот...во тој слушај нема потреба да се натпреваруваш ако го знаеш конечниот исход..сепак да почекаме на КФЕ.
Kako што кажав тоа е мое мислење реков за Струмица дека е во криза а не велам финансиска ако си замине главниот спонзор тогаш што правиме а ојде јабана клубот затоа реков криза оти гледам дека Панајот не му е по ќеиф многу да спонзорира повеќе чим најавува оставка тоа мириса на нешто лошо да се надеваме дека тоа нема да биде така за доброто на мак баскетот.:salut:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
I aj molimte so toa KFE.
KFE vi e kriv sto gubite...
KFE e kriv so sinoca Grncarov cel natprevar pcuese,plukase i pokazuvase sreden prs.
Pa da i krivi se...Vo posalam liga nikogas ne bi zaigral od suspenziii.Malku mu se sest utakmici

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Атанасе не те вреѓам ниту тебе, ниту тимот за кој навиваш, туку федерацијата..ако зимаш плата од нив О.К...ако не....не си ми јасен...
И каква врска има со Грне...ај да не се објаснувам..мрско ми е веќе...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Струмица заслужува да игре у библ лигата бидејки за саа е ного подобар тим од фершпед..бил фершпед порано саа е струмица актуелен шампион..

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Абе вие кавадарчаните прочитавте ли што пишуваше во спорт пред 3-4 дена .. Буџетот на струмица за 2 пати поголем од минатите 2 сезони а и Панајот нема даде оставка бидејки сака да игра во БИБЛ .. :smir:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
SrRulz напиша:
Не се они криви Струмица играа многу јако и атмосферата беше пеколна :smir:
iskreno ne bese nisto posebno atmosferata, 40 dusi dali peeja, ali mislam deka strumica so grne i krstevski definitvno se pojaki od feni, ne deka pobedija so 13 razilka, tuku poso u site utakmici do sea vodele celo vreme i na kraj gi gubele utakmicite vo posledna cetvrtina. ako napravat break vo sreda imaat golemi i realni sansi za zacuvuvanje na titulata.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
iskreno ne bese nisto posebno atmosferata, 40 dusi dali peeja, ali mislam deka strumica so grne i krstevski definitvno se pojaki od feni, ne deka pobedija so 13 razilka, tuku poso u site utakmici do sea vodele celo vreme i na kraj gi gubele utakmicite vo posledna cetvrtina. ako napravat break vo sreda imaat golemi i realni sansi za zacuvuvanje na titulata.
Цела сала навиваше, ако мислиш за ајдуците беа во солидна бројка над 150 не ме фаќајте за збор(а колку луѓе пееле зарем е важно?),важно цела сала навиваше а Струмица изигра фантастично :smir:.

V

Viktoranius

Гостин
Абе луѓе што ви е на вас ?

Неможе атмосферата да се долови преку телевизорот, треба да си таму за да го осетиш вистинското.
Иначе Сррулз брат дек тие 150 ајдуци, не заебави. Бевме 100 души, немаше 150.:helou:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221

Неможе атмосферата да се долови преку телевизорот, треба да си таму за да го осетиш вистинското.
Иначе Сррулз брат дек тие 150 ајдуци, не заебави. Бевме 100 души, немаше 150.:helou:
Ного ми се видеете така од страна изгледа :) од доле до горе беете :) :smir: бтв у Вторник се игра у кавадарци нели :):)

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3

fala sto si realen
inace se igra vo sreda

V

Viktoranius

Гостин
Да у вторник или во среда незнам точно. Ќе биде тешко во Кавадарци, али оптимист сум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom