Ако е небитен, немаше да дејствуваш пропагандно на форумов.
Абе ајде не зафркавај, што зборуваш? Имаш проблеми со телемата и ти смета сето тоа што го објаснував на таа тема па најде да ме судиш?
Јас само давам објаснувања за телемата и се друго што знам... Ако имаш проблеми со тоа и ти изгледа пропагандно, извини
Дали јас присилувам или МОЛАМ некој да се иницира и да биде член во О.Т.О. ? НЕ!
Дали јас се расфрлам со бројки колку луѓе се иницијанти и да ги набројувам како доказ за валидноста на телемата, како што прават оние што ги пропагираат своите незаситни религии за луѓе и материјални добра по форумов и чии теми се избришани бидејќи забегаа? НЕ!
Јас убаво си зборувам, само ете тебе и такви слични на тебе им смета... па нека ви смета да ти кажам право. I don't care! Јас одлично се снаоѓам на форумов, а ти?
Де ајде објасни ми како јас тоа пропагандно се однесувам
Малку така, една теза
П.С. Квантитетот го бараат оние слабите во стадото, не бараме бројност, бараме квалитет!
Да ти ја цитирам Книга на Законот, Прво поглавје, таму некаде првите десетина стихови? За бројноста?? Си знаеш ти... ќе си видиш... Не збори на памет.
Гледаш како такви ко тебе даваат можност да се зборува и потоа јас сум крив, а не ти! Немој така...
П.П.С. И вака сме ние најрелигиозни? Со молење да се појават во некоја црква? Потписи ќе почнат да даваат по манастирите и црквите по се изгледа! Нема дипломирање ниту вработување ако не одиш во црква!