Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.057
Поени од реакции
74.671
Да дадеш 500 000 евра за Зајков треба да си дебил најголем...
Јас не знам кои им се менаџерчиња на играчиве од Работнички, ама алал да им е какви дилови им прават :вонзем:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Јас не знам кои им се менаџерчиња на играчиве од Работнички, ама алал да им е какви дилови им прават :вонзем:
Според мене Дино е подобар од Зајков,но сепак го форсираат него и во сениорска репрезентација почнаа да го викаат и сигурно трансверот е како што викаат меѓу најголемите во Мак првенмство би требало да изнесува помеѓу 300 000 и 500 000 илјјади што за наши услови е доста солидно

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.462
На ова утакмица се спасивме и тоа како, во шише не напикаја Ренова и тоа на снег, по никаков терен создаваа некакви акции за гол, бодот беше вреден како 10 за нас :D

Член од
5 февруари 2013
Мислења
239
Поени од реакции
124
Дај да се организираме групичка овде да се наместени мечеви и инсајдер информации од нашава лига и да си се информираме едни други и да ги споделуваме информациите кои ги имаме.

Што мислите за идеава? Бет365 ја има 2ра Македонска Лига во понудата (само кога се игра помеѓу понеделник - петок), 1ва Македонска Лига ја има насекаде и во бет365 и во азиските кладилници... можат да се прават убави пари.
Еве оваа сезона околу милијарда евра уплатени на нашава лига,значи има доста местење

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.557
Поени од реакции
1.554
ова на Екипа не е точно, Зајков официјално сеуште нема потпишано.

на Зајков договорот со Работнички му завршува месецов, тој во Рен оди како слободен играч АМА според правилата на ФИФА за играчи кои се продукти на акедемијата на клубот и кои пред да наполнат 23 години прават трансфер, новиот клуб е должен да плати отштета. висината на отштетата се одредува според бројот на години колку играчот поминал во клубот и не знам уште кои други фактори. ниту Работнички, ниту Рен ја утврдуваат отштетата.

B

Beck's

Гостин
@Архивист зашто не функционира веќе официалниот канал на Работнички на Јутјуб, нели порано после секој натпревар на Работнички имаше видеа од поинтересните моменти

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
@Архивист зашто не функционира веќе официалниот канал на Работнички на Јутјуб, нели порано после секој натпревар на Работнички имаше видеа од поинтересните моменти
Ни јас незнам,а ни страната на Фб не е како порано активна кога за секој трансвер или нешто ново одма пишуваа. Сега на 2-3 месеци ако пишат нешто и тоа е,нема никакви информации.
Инаку кога сум на темава само да спомнам дека место да се засилуваме ние изгледа ке бидеме послаби и од лани,а треба да играме квалификации за ЛШ. До сега си замина Зајков,а пред заминување се и Маневски,Илијовски,Тодоровски,а уште нема дојдено никој.Ако во блиска иднина не се промени нешто очекувам да доживееме дебакл.

Последно уредено:
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Зошто у Македонија секое чудо за три дена.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Нема нова тема, па мора овде :)

FK Rabotnicki (MKD) v HJK Helsinki (FIN)

FK Turnovo (MKD) v FC Chikhura Sachkhere (GEO)

FK Shkëndija 79 (MKD) v FC Zimbru Chisinau (MDA)

UE Santa Coloma (AND) v FK Metalurg Skopje (MKD)

Штета ќе биде со ваков ждреб да не поминат барем 3 од 4 те наши.

Многу ме интересира како ќе одигра Металург со аматериве од Андора. Комплетно нова екипа има Металург оваа година, мислам дека ќе биде уште помлада од ланската.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.137
Поени од реакции
2.324
Чудно Металург само продава не знам како ќе се справат и со тие од Андора.Инаку мислам дека добивме екстра елсни противници оваа сезона и Работнички мислам дека го доби најлесниот противник сега им останува да се докажат и да одат во наредното коло.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.303
Поени од реакции
3.350
Kakov Rabotnicki bre isto kako da sporeduvas glusec i lav !!! Ne sakam da im gi odzemam sansite no Helsinki e ubedlivo najsilna ekipa vo Finska nekolku godini dominiraat i treba da se spomene faktot sto tamu veke prvenstvoto go igraat vo polna parea i daleku se vo podobra forma...Sekako daj boze da projdat !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom