Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 август 2010
Мислења
36
Поени од реакции
1
ballisti zakon 1 ...... ne znam zasto llajte po forum komiti ve nema shkendija vs vardar u tetovo zasto ne doagate nekogas mie sekogas u skopje vardar shkendija sme bile prezent u stadion ajde pozzz do vojvodi zakon hahahahahahah redovni pacienti bez nikakva lekarska pomos

Член од
12 февруари 2007
Мислења
26
Поени од реакции
1
Сумњам дека и 1 на 1 ќе бидне , последен пат од еден - тројца искочија на крајот ,од Сарај мислам дека беа па ја користам приликава да ги поздравам и да се видиме пак ...=)
Иначе ако си стоите на зборот очекувам и во иднина ..еве да ги потврдите зборовите и да ги покажете балисти во вакво светло какво што ги претставувате.

Imaginacija razviena imas ,Koga posleden pat Komitite Bile Vo TETOVO ?
Ve cekame godinava .....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Ve cekame godinava .....

А вие па се искинавте од доаѓање во Скопје. Ова највеќе ме нервира, нити вие сте дошле во поново време нити ние ...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Ve cekame godinava .....
Нека не те лаже потписот за имагинација , не одам ја по утакмици - реков не сум некој навивач - но би застанал на страна на комити во било која ситуација , читај малце поеќе пред да пишеш...

Член од
12 февруари 2007
Мислења
26
Поени од реакции
1
А вие па се искинавте од доаѓање во Скопје. Ова највеќе ме нервира, нити вие сте дошле во поново време нити ние ...

odamna se nemaat sretnatoo....nie sme bile nekolku pati....a vie nikoas !

--- надополнето ---

Нека не те лаже потписот за имагинација , не одам ја по утакмици - реков не сум некој навивач - но би застанал на страна на комити во било која ситуација , читај малце поеќе пред да пишеш...

Ne mi se interesni tvoite komentari,sega razbrav zosto...odi komentiraj na nekoja druga tema....
primer ,Play Station igri 1 vs 1 ,100 vs 100 nekoja igra....aj caoooo

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Ne mi se interesni tvoite komentari,sega razbrav zosto...odi komentiraj na nekoja druga tema....
primer ,Play Station igri 1 vs 1 ,100 vs 100 nekoja igra....aj caoooo
А сега не ти се интересни ... а до преска ти беа , уствари нема фајде вака на форум .. само многу се фалите ќе видиме колку ќе оправдате тоа шо пишавте ....

B

Beck's

Гостин
Најдов со кој да правам муабет. Еве ти од тетово...

Вие против вардар бевте само еднаш, и еве што се случи
sto se sluci,veke 2 dena samo serete kako im se pustile 1000 Ballisti na 100 vojvodi,a ovde Komiti im se pustile na 3 navivaci na Shkendija i pocnale da MAVAT SO KAMENJA....so ova li se gordeete:bravo:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.140
sto se sluci,veke 2 dena samo serete kako im se pustile 1000 Ballisti na 100 vojvodi,a ovde Komiti im se pustile na 3 navivaci na Shkendija i pocnale da MAVAT SO KAMENJA....so ova li se gordeete:bravo:
Значи у тетово на ваш терен само 3ца балисти имаше на стадион и ние им се пуштивме 200 души.Еве ти доказ дека сме побројни...самиот се заеба:pos:Јасно се гледа на првата слика колку балисти ве има горе а колку доле...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Значи у тетово на ваш терен само 3ца балисти имаше на стадион и ние им се пуштивме 200 души.Еве ти доказ дека сме побројни...самиот се заеба:pos:Јасно се гледа на првата слика колку балисти ве има горе а колку доле...
Sluckata e vo Skopje glupco , ne vo Tetovo.

B

Beck's

Гостин
o more smotan zasto si volku glup,procitaj nekoi 100 pati ubavo bavno pred da repliciras,ako toa ne ti e dovolno odjavi se od forum,prefrli se na super mario

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.140
o more smotan zasto si volku glup,procitaj nekoi 100 pati ubavo bavno pred da repliciras,ako toa ne ti e dovolno odjavi se od forum,prefrli se na super mario
што да прочитам бе теле?Јасно се гледа кој сте и каде сме и што ви направивме..И дај препорачај друга игра супер марио и на нинтендо и wii и плејстејшн па и на пц ја свртев досадна е веќе:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom