Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
Клуч на темава, додека не средам се’. Тоа што треба да служи како опомена ќе го оставам во цитат, да знаете за што се банирани другите и да ви служи за ум.
--- надополнето ---
Е, нејсе. Сеа мислете шо понатака, дан испаднит дек не сум кажал.
--- надополнето ---
Пријавен за една недела бан.Прегледај го приврзокот 33144
Прегледај го приврзокот 33145
Za vakva publika moze samo da sonuvate seljaci iskompleksirani
Пријавен за 3 дена бан.Ajde be Balisti nisto od vas ,badijala imate brojka za navivanje ic ne ve biduva ..! i tie siptarskite znaminja vo Makedonija da gi zaboravite !!!!!!!
Пријавен за 3 дена бан.Одјеби бе па ти, гледаш никој не те ебава.
ne samo da platat tuku i kazna kako sto im dadoa na komitite togas vo nerezi i zabrana za idenje na stadion za site treba isti zakon da ja napumpam ja jankulovska i siptarskono ffm
Пријавен за две недели бан.dugarot Albanec se navredil :nesum:
Ti koga palis supaci na muski ja i go palam na majkati :baeh:
i ne seri mnogu da ne ti go puknam nosot ako imas nesto da kazes ok ako ne ne citiraj
Пријавен за две недели бан.Abe da ja viknam MAJKA TI da gi broime zaedno ? ako gi glup sry ama tamu se 2 avtoubsi![]()
ne se pali tolku da ne ti go zapalam supakot
Пријавен за месец дена бан.picka ti mater kazi od kade si da ti ebam taa majka u picka pisi mi na pm da ti ebam sve divo i zivo ne se kurci po forum
Пријавен за две недели бан.Bugar polaku kako se ponasas so toa (Albanec)
Пријавен за две недели бан.На албанец да му кажеш да не употребува оружје е исто како да му кажеш да користи сапун и парфем...
Пријавен за две недели бан.iskompleksiran kaur u higiena bar ne ne sporeduj so vas.Toa ti e da te stam u eden golem kanal so sranje(celiot) i ti mesto so voda da probas sranjeto so list da go izbrises,e toa ste vie
izvinete za off topic ali deteto iskompleksirano od svoite sogragani samo jade lajna
Пријавен за две недели бан.Абе мочко не ми проповедај тука многу. Си бил на градски кога ќе си го прашам тилот. Балисти во Скопје имаат дојдено само еднаш! Кај си идел на градски предходно кога Шкендија беше втора лига???
НЕ МЕ БОЛИ КУР кај си одел на гостувања, на Градски си дошол еднаш и бегавте како пички !
--- надополнето ---
Па уште ќе се декларирате како навивачка група. Абе серковци од 92 па навака севкупно немате ни две сезони минато на стадион. Па клошаров се потпишал Агим КрасниќиДа ми го јадеш Агимов сосе јајца....
Пријавен за две недели бан.ти изгледа мухамеда веќе подолго време го имаш фатено и држиш за кур,зборуваш од искуство![]()
Е, нејсе. Сеа мислете шо понатака, дан испаднит дек не сум кажал.