Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Клуч на темава, додека не средам се’. Тоа што треба да служи како опомена ќе го оставам во цитат, да знаете за што се банирани другите и да ви служи за ум.

--- надополнето ---

Пријавен за една недела бан.

Ajde be Balisti nisto od vas ,badijala imate brojka za navivanje ic ne ve biduva ..! i tie siptarskite znaminja vo Makedonija da gi zaboravite !!!!!!!
Пријавен за 3 дена бан.

Одјеби бе па ти, гледаш никој не те ебава.
Пријавен за 3 дена бан.

ne samo da platat tuku i kazna kako sto im dadoa na komitite togas vo nerezi i zabrana za idenje na stadion za site treba isti zakon da ja napumpam ja jankulovska i siptarskono ffm
dugarot Albanec se navredil :nesum:
Ti koga palis supaci na muski ja i go palam na majkati :baeh:
i ne seri mnogu da ne ti go puknam nosot ako imas nesto da kazes ok ako ne ne citiraj
Пријавен за две недели бан.

Abe da ja viknam MAJKA TI da gi broime zaedno ? ako gi glup sry ama tamu se 2 avtoubsi ;)

ne se pali tolku da ne ti go zapalam supakot
picka ti mater kazi od kade si da ti ebam taa majka u picka pisi mi na pm da ti ebam sve divo i zivo ne se kurci po forum
Пријавен за месец дена бан.

Bugar polaku kako se ponasas so toa (Albanec)

На албанец да му кажеш да не употребува оружје е исто како да му кажеш да користи сапун и парфем...

iskompleksiran kaur u higiena bar ne ne sporeduj so vas.Toa ti e da te stam u eden golem kanal so sranje(celiot) i ti mesto so voda da probas sranjeto so list da go izbrises,e toa ste vie

izvinete za off topic ali deteto iskompleksirano od svoite sogragani samo jade lajna

Абе мочко не ми проповедај тука многу. Си бил на градски кога ќе си го прашам тилот. Балисти во Скопје имаат дојдено само еднаш! Кај си идел на градски предходно кога Шкендија беше втора лига???
НЕ МЕ БОЛИ КУР кај си одел на гостувања, на Градски си дошол еднаш и бегавте како пички !

--- надополнето ---

Па уште ќе се декларирате како навивачка група. Абе серковци од 92 па навака севкупно немате ни две сезони минато на стадион. Па клошаров се потпишал Агим Красниќи :pos: Да ми го јадеш Агимов сосе јајца....

ти изгледа мухамеда веќе подолго време го имаш фатено и држиш за кур,зборуваш од искуство:drk:

Е, нејсе. Сеа мислете шо понатака, дан испаднит дек не сум кажал.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ај малце да се префрлиме на нешто друго,има посебна тема за инцидентите....

Куп натпреварите ќе се играат на 18 август,наместо на 11 како што првично требаше,ради обврските на младинските селекции на Македонија.
извор.

Најава за второто коло
Утре се играат:

Силекс - Вардар
Металург - Скопје
Брегалница - Шкендија
Ренова - Х. Турново

У Недела :

Работнички - Напредок

У Понеделник:

Пелистер - Тетекс​

--- надополнето ---

Сите натпревари се играат од 17:00 часот

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ај малце да се префрлиме на нешто друго,има посебна тема за инцидентите....

Куп натпреварите ќе се играат на 18 август,наместо на 11 како што првично требаше,ради обврските на младинските селекции на Македонија.
извор.

Најава за второто коло
Утре се играат:

Силекс - Вардар
Металург - Скопје
Брегалница - Шкендија
Ренова - Х. Турново

У Недела :

Работнички - Напредок

У Понеделник:

Пелистер - Тетекс​

--- надополнето ---

Сите натпревари се играат од 17:00 часот
Moj tip : Sileks Vardar 1-1
Metalurg Skopje 1-1
Bregallnica Shkendija 2-2 ( ne zboruvam navivacki od posledniot mec so teteks vidov deka imame soliden tim )
Renova-H.Turnovo 1-1
Rabotnicki-Napredok 1-1
Pelister-teteks X-X

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
Мои типови

Силекс-Вардар X2
Брегалница-Шкендија Х
Ренова-Турново 1
Работнички-Напредок 1
Металург-Скопје 1
Пелистер-Тетекс Х

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Имаме гостување во Штип каде се надевам дека барем реми ќе извадиме.Не сум ги видел оваа сезона како играат Брегалница,но ништо чудно и ако се вратиме со 3 бода.

Но тие првпат по 2 години играат пред своја публика прволигашки натпревар така да очекувам тврд натпревар каде ќе решаваат нијанси.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
vo Shtip nema da se gostuva od strana na Ballistite posto nemase mnogu vreme da se organizira nesto takvo....Se spremimi za natprevarot so Rabotnicki ( ako nema kazna od ffm ) pa posle toa ke ima sigurno gostuvanje barem vo Skopje,Struga (za kup),Kratovo, i Kicevo !

П

Паспарту

Гостин
Бравос, гостувања само против клубови каде што нема противнички навивачи...

Што е толку тешко да се организира за 6 дена гостување!? Земаш кола, ставаш бензин и шибаш... : ) Да гостуваш на Работнички и Силекс е исто како да си гостувал на ФК Тресонче, но ајде да не мрсам мадиња, вие си знаете најдобро околу организацијата, нели најдобри сте...

Мој тип:

Силекс-Вардар 1
Брегалница-Шкендија 1
Ренова-Турново 1
Работнички-Напредок Х
Металург-Скопје Х
Пелистер-Тетекс 1

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
vo Shtip nema da se gostuva od strana na Ballistite posto nemase mnogu vreme da se organizira nesto takvo....Se spremimi za natprevarot so Rabotnicki ( ako nema kazna od ffm ) pa posle toa ke ima sigurno gostuvanje barem vo Skopje,Struga (za kup),Kratovo, i Kicevo !
Сине признај дека ви е далеку бе. :) Кој ќе ака до таму, плус треба низ Скопје да се помине, па источна Македонија е, таму малку ненормални се тие, ќе се соберат сите села од нива, ќе остаат жетвата еден ден, може проблем да си имате. Плус таму има само македонска полиција, нема мешан состав, тоа заебано е малку нели?

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Бравос, гостувања само против клубови каде што нема противнички навивачи...

Што е толку тешко да се организира за 6 дена гостување
!? Земаш кола, ставаш бензин и шибаш... : ) Да гостуваш на Работнички и Силекс е исто како да си гостувал на ФК Тресонче, но ајде да не мрсам мадиња, вие си знаете најдобро околу организацијата, нели најдобри сте...

Мој тип:

Силекс-Вардар 1
Брегалница-Шкендија 1
Ренова-Турново 1
Работнички-Напредок Х
Металург-Скопје Х
Пелистер-Тетекс 1
za 6 dena od vtornik do sabota 6 dena ima ???
koga vikam vo skopje mislim za natprevarot vardar-shkendija metalurg shkendija rabotnicki shkendija i skopje-shkendija ..
za toa so kola ke ima sigurno i toa poveke od 100 ama organizirano od strana na Ballistite so avtobusi nema da ima..Za toa dali se plasivme znat site Shtipjani 2 pati imame gostuvanje tamu...

Se gledame vo gradski...KE GORI !:smir:

--- надополнето ---

Сине признај дека ви е далеку бе. :) Кој ќе ака до таму, плус треба низ Скопје да се помине, па источна Македонија е, таму малку ненормални се тие, ќе се соберат сите села од нива, ќе остаат жетвата еден ден, може проблем да си имате. Плус таму има само македонска полиција, нема мешан состав, тоа заебано е малку нели?
za Shkendija ne e daleku nie gostuvavme vo Strumica kamu li vo Shtip...2pati bevme i pak ke ideme koga ke imame moznost da se organizuvame podobro...

a za Skopje mislim tamu zakon se nekoi navivaci sto se vikat SHVERCERI:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir:

М

Мартин`

Гостин
Moj tip : Sileks Vardar 1-1
Metalurg Skopje 1-1
Bregallnica Shkendija 2-2 ( ne zboruvam navivacki od posledniot mec so teteks vidov deka imame soliden tim )
Renova-H.Turnovo 1-1
Rabotnicki-Napredok 1-1
Pelister-teteks X-X
Прва утакмица ти беше што ја гледаше Шкендија ? :pos2:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
za Shkendija ne e daleku nie gostuvavme vo Strumica kamu li vo Shtip...2pati bevme i pak ke ideme koga ke imame moznost da se organizuvame podobro...

a za Skopje mislim tamu zakon se nekoi navivaci sto se vikat SHVERCERI:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir:
Прашај го тој што скока по знамето Војводи колку пати има јадено ќотек во Скопје??? Ако не се сеќава потсети го на една случка во парк пред 2 години за време на мечот Работнички-Интер Баку :salut:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ете, и бановите биднаа. Санкционирани се СИТЕ кои непристојно се однесуваа и дискутираа со пцовки и навреди.

Продолжете со нормална дискусија, како и порано.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Прва утакмица ти беше што ја гледаше Шкендија ? :pos2:
vo 1 liga mislev :smir:

--- надополнето ---

Прашај го тој што скока по знамето Војводи колку пати има јадено ќотек во Скопје??? Ако не се сеќава потсети го на една случка во парк пред 2 години за време на мечот Работнички-Интер Баку :salut:
Ne znam ja ama Shvercerite zaedno so Ballistite stojat vo vrvot na TIFO SCENATA VO MAKEDONIJA

Член од
2 септември 2009
Мислења
22
Поени од реакции
2
Eve moja prognoza

Силекс - Вардар 1 - Vardar ke padne od liga

Металург - Скопје 1 - Skopje kandidat za da padne od liga

Брегалница - Шкендија 2 - Shkendija gi pobedi lani so poslaba ekipa

Ренова - Х. Турново x - fabrika samo edna godina moze da igra fudbal

У Недела :

Работнички - Напредок 1 - Napredok kandidat za da padne od liga

У Понеделник:

Пелистер - Тетекс x - Pelister e slab, Teteks ima stabilna ekipa za sredinata na tabelata.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
На 25 Септември, Вардар - Шкендија... ве чекаме Балисти, се надевам ќе дојдете и заедно да направиме убаво атмосвера, ние ќе бидеме добри домаќини, ќе ви приредиме интересно гостопримство ;).

Ne znam ja ama Shvercerite zaedno so Ballistite stojat vo vrvot na TIFO SCENATA VO MAKEDONIJA
Ти дечко под итно да одиш да посетиш психијатар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom