Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
.zosto na finaleto na kupot GJorce Petrov - Shkendija cel gradski bese prepoln od albanci (Tribinata so Ballisti nikogas ne billa taka ispolneta ) ....kaj bea navijackite grupi makedonci...
Па не играа Македонија против шќиприја па да се соберат сите македонски групи.
Тоа што се собраа и шверцери и илири со вас тогаш е само доказ дека вие сте такви националисти и христијаномразачи да е тоа гадно. Не дојдоа они да навиваат за шкендија, туку против се што е Македонско.

Да бе да, имаат комплекс Комитите од балистите... :pos2:

Онтопик: како изгледа сега штипскиот стадион? Дајте некоја свежа фотка.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Dobar Teoreticar si izgleda....Kolku Godini imas ....
100 so 100 ,,,, 200 so 200,,,,,zosto ve ima malce nikoj ne vi e kriv,sami ste krivi....
Stoo da praeme nie ,da gi izbrkame drugite od stadion ? a za toa 100 so 100 ,200 so 200 na drugo mesto mozes da se meris
Imalo slucaj koga ne imalo 1000 protiv cela drzava plus eden del od srbija vi pomagase pa i togas vi izlegovme na kraj ;),ne znam kaj si bil toa vreme ?
Не си ќорав ти пишува колку години имам...
И не ми мешај баби и жаби сеа со срањето од изрежиран конфликт 2001
Навивачи против навивачи , без некој од страна вмешано .. без оружја ..ако си бил некад во тепачка знаеш за шо зборам

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Не ме заебавај, ме мрзи да ти тражам слики сега. Имаше три групи на северна трибина тогаш, дури си имаа и транспаренти илирите и овие другите, дури после изгледа ви текна да ги тргнете.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
26
Поени од реакции
1
Не си ќорав ти пишува колку години имам...
И не ми мешај баби и жаби сеа со срањето од изрежиран конфликт 2001
Навивачи против навивачи , без некој од страна вмешано .. без оружја ..ако си бил некад во тепачка знаеш за шо зборам

Takvo nesto moze samo 1 na 1 da se organizira....Koga zboruvame za naviaenje i navijacki grupi ne mozes nikogas da bides vo ist broj....ne mozeme nie lugjet da gi izbrkame od stadion....a ako nekoj se custvuva minoriziran neka ne si dojde voopsto togas.....Ballisti ne imalo sege,vo strumica ,stip ,skopje...i dr....na pojke mesto i nie sme bile pomalce vo broj...no nikogas ne sme se isplasile i sekogas sme bile spremni na ona navijacko ludilo....neka se javi nekoj od PRILEP neka kaze kolku ne imalo nas vo Prilep i sto sve se slucilo

--- надополнето ---

Не ме заебавај, ме мрзи да ти тражам слики сега. Имаше три групи на северна трибина тогаш, дури си имаа и транспаренти илирите и овие другите, дури после изгледа ви текна да ги тргнете.

Izvadi takva slika (ne postoi ) niv gi imale na tribinata karsija glavnata .....pozadi golot 100 % bea od tetovo .....

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
бре бре бре ... и сега кој е појак а ? :tapp:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Не сум убеден. Ја гледав утакмицата, добро се сеќавам. Барав слики, ама нема од таа утакмица.

Тоа беше кога Македонското знаме го вадевте.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Takvo nesto moze samo 1 na 1 da se organizira....Koga zboruvame za naviaenje i navijacki grupi ne mozes nikogas da bides vo ist broj....ne mozeme nie lugjet da gi izbrkame od stadion....a ako nekoj se custvuva minoriziran neka ne si dojde voopsto togas.....Ballisti ne imalo sege,vo strumica ,stip ,skopje...i dr....na pojke mesto i nie sme bile pomalce vo broj...no nikogas ne sme se isplasile i sekogas sme bile spremni na ona navijacko ludilo....neka se javi nekoj od PRILEP neka kaze kolku ne imalo nas vo Prilep i sto sve se slucilo

--- надополнето ---

Izvadi takva slika (ne postoi ) niv gi imale na tribinata karsija glavnata .....pozadi golot 100 % bea od tetovo .....

Kaj nashata tribina imase Samo Ballisti...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Сумњам дека и 1 на 1 ќе бидне , последен пат од еден - тројца искочија на крајот ,од Сарај мислам дека беа па ја користам приликава да ги поздравам и да се видиме пак ...=)
Иначе ако си стоите на зборот очекувам и во иднина ..еве да ги потврдите зборовите и да ги покажете балисти во вакво светло какво што ги претставувате.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Овие другиве десно беа, не е фатена целата трибина. И како што реков, на почеток имаа извадено зелени транспаренти илирите, ама после ви текна и ги тргнаа.

И зашто се тргаше знамето???

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Имаше кај Балистите транспарент Bullet Emini. Полево од тој Red & Black Army. Ваш е тој?

Член од
12 февруари 2007
Мислења
26
Поени од реакции
1
Овие другиве десно беа, не е фатена целата трибина. И како што реков, на почеток имаа извадено зелени транспаренти илирите, ама после ви текна и ги тргнаа.

И зашто се тргаше знамето???

Ne neeee ne bilo nistoooo....baras nesto sto ne postoi....

ballistet.jpg eve ti malce atmosffera

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom