Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.127
- Поени од реакции
- 8.074
епа седи домаГо бојкотирам јас стадионот
а за пренос не ми се верва за куп да пренесват
епа седи домаГо бојкотирам јас стадионот
У тој случај ја мислам дека тоа ќе биде прво финале на куп со забрана за присуство на навивачиmislim naj interesno vo finale ke bide ako igra Shkendija protiv Pelister vo Skopje
Togas nema da se znae koj so kogo ke se tepa prvo :p
Ке има жртви едно е сигурноmislim naj interesno vo finale ke bide ako igra Shkendija protiv Pelister vo Skopje
Ako se igra finale Shkendija - VardarУ тој случај ја мислам дека тоа ќе биде прво финале на куп со забрана за присуство на навивачи
Vistinsko DERBI!!!!! poln stadion nad 10.000 gledaci fantasticen fudballАј да не збориме пред рака, да не испадне на крај Дрита - Ренова да играат финале
најдобро ке биде да се игра на некоја ливада без трибини и слободен влез за секој што сака да учествува во пасење на треваAko se igra finale Shkendija - Vardar
Pelister - Shkendija
nema da se igra vo Filipi 2 1000% i ako se igra bez prisustvo na navivaci zosto samo ovde moze da se sluci toa (FFM)
Ите како ќе се знае немај гајлеmislim naj interesno vo finale ke bide ako igra Shkendija protiv Pelister vo Skopje
Не е ова тема за навивачи и дај не почнувај безвезе фејсбук дискусија!Navivacite na Vardar mnogu se pokazuvat FB Navivaci samo na facebook znaat da jadat..
А тој капитенот Емини ли беше тој ќе игра?Не е ова тема за навивачи и дај не почнувај безвезе фејсбук дискусија!
Шкендија против Вардар ќе биде комплетна, со исклучок на Усеини кој е повреден.
Се очекува многу публика, јас само се надевам дека нема да врне тој ден. Луѓето полека пак се загреваат и би требало да дојдат во голем број.