Абе другарчиња сте иделе и сега што треба да ви гги бацуваат нзоете сите што сте иделе против Звезда, Парртизан Динамо и Хјадук па кај сте сега да идете против Дрита, Турново да ве видам па уште ќе зборите и за Комити ќе кажувате што как отребало да нарпави државата закон да донеле англиски модел,дошле на една утакмица и готово Вардар ќе гледа на вас да ви угоди дерби навивачите тоа си викаа и од управа, а тие што се ебаваат по цела Македонија што идат секаде кај што игра што за секое гостување за наши услови трошиме повеќе од што имаме за само да отидеме да го гледаме Вардар на крај некад и остануваме пред влезот на стадион и кој не ебе така ,вие ќе кажувате како ќе биде , па кај бевте исто кога плаќавме по 50 ден карта на секој домашен натпревар тогаш бевме вкупно 300 души максимум за да се купи прашок за перење да иамат за ручек играчите псоел утакмица кај бевте тогаш , у ште ќе јадете гоман за тие што го спасија Вардар а вие си гледавте некој странски клуб.
Ќе го заброавев и овој педерот од Дневник да го спомнам еве му ја цела статија што има напишано за дербито
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=1F6C6B910BCE994290CCAACB8381DA9E голема мака си имал човекот. Па ај да бил на стадион он у вчерашното изданеие од што препишал нечиа статија пишал стрелец на голот Туневски
и овој ќе ми суди на мене ќе ми кажува дека јас не треба да одам на стадион .