- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
Ne priznavat deka se slabi toa e, mozaat da kazat deka mestat ako izleze 2/1 1/2. ke mesti 1 2 3 pati 5 pat pored ? nikogas!ne be, mestat tie.......![]()
Ne priznavat deka se slabi toa e, mozaat da kazat deka mestat ako izleze 2/1 1/2. ke mesti 1 2 3 pati 5 pat pored ? nikogas!ne be, mestat tie.......![]()
Vo red se toa, no zosto vie si dozvoluvate takvo nesto ako znaete koi gi drzi i sto igri se vodat vo klubot. Seriozna grupa ne dozvoluva vakvo nesto da trae dolgo vremeПрекините и двајцата бе, немате појма што се дешава у Тетекс и кој е у управа. Затоа не се прајте паметни.
Тетекс - тимот кој на сегашните газди им го прати тимот у втора лига, а воедно и најголемите местачи у Македонија, имаа само една цел - да се налапаа паре без обзир дали ќе остане Тетекс у прва лига или не.
Нема да коментирам више, затоа држите си ги устете затворени
Иначе тимов е појак и од лани, само што ете се донесени само за да замачкаат очи.
Abe nie ke se borevme za Opstanok :-PЌе бидат достан интересни дуелите меѓу Вардар и Шкендија, може директно ќе го решаваат првакот.
Иако Шкендија е 4 бода позади сепак треба да се земе во предвид дека имаа тешки гостувања. Уште неможам да верувам како со таква игра во Кичево изгубивме златни три бода...
Мене ме плаши само да не ни се повреди некој од крилата на подоолго време, пошто ќе се малтретираме како лани...
Се на се сигурен сум во титула, колку и да направила Шкендија добар состав
Али ни претстои долга сезона![]()
Ние не смо им ни до петице на БББ и слични, така да џабе муабетов. А и што дека му вршат толкав притисок, и на Мамиќ ништо не му можат.
Samo vaka za takvi vidovi na rakovodstva, da imavme i nie vakvi tipovi na navijaci, a ne koa sea uprava-navivaci sve sitkaci
pa dobro be da mu ebam majkata, ne moraa site avtogoli, mozea malku da izglumat, napraj penal nesto, nekoja greska i slicno a ne vaka, ah komedija .......
Kakva namestalka![]()
Па не сум ја гледал Шкендија, ама сите факти говорат дека Вардар е прв фаворит! Вардар, со ситни измени, го има овој тим повеќе од една година, а Шкендија донесе десетина играчи и нов тренер за само еден месец. Епа сеа ти барај ја разликата...Istoto moze da go kazeme i nie, posto niti jas gi nemam videno Vardar niti vie Shkendija. Taka da ostanuva da pocekame do megusebniot duel pa da vidime do kaj se ovie dve timovi