лол , ме насмеа мајке ми
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
од искуство валда збориш ...
и дефинитивно џабе е ...кога стагнирате со податоци и факти директно се нафрлувате со увреди...јбг се докажува одликата на азијатите
Кои податоци бе човече, кога тотално ги вадите зборовите од контекст и си терате муабети со напаѓања и провокации кои немаат везе со тоа што во моментов е тема на муабет.
Како прво муабетот се разврза дека имавте пишано дека со Положани и Неџипи вашиот тим станал дрим тим со големи шанси за титула. Те прашав знаеш ли што е дрим тим?
Дрим тим нема одбрана која неможе да сопре напаѓачи на конобарски тим.
Дрим тим е тим кој што е полопнет на секое место со играчи кои отскокнуваат од просекот. Во Македонија ниту еден тим неможе да се нарече дрим тим пошто ниеден тим драстично не отскокнува од другите...
Вардар е најсериозен кандидат за титулата и тоа ќе ти го потврдам со факти.
Скоро ништо не се смени во тимот, имаме вкомпониран тим, играчите веќе изиграа една сезона заедно, донесовме некое засилување, ама сликата не е комплетна зошто го загубивме најдобриот стрелец,и иако донесовме двајца напаѓачи кои во минатото се покажале во лигава сепак не се истрчуваме со изјави ШАМПИОНИИИ ДРИМ ТИМММММ, затоа што од сега неможе да предвидиме како Маневски ќе се снајде во овој тим.
Место да искомуницирате ко луѓе (како репликата на Тони на мојот пост на претходните страни) вие одма почнувате со провокации.
Го спомнувате Хименез со потсмев. Каква врска има тој со муабетов? Дали ние го претставивме како јако засилување?
Дали се фалиме со него?
Од друга страна веќе покажува дека ќе ни биде голем плус сезонава, затоа што имаше маестрално деби...
И Металург имаат подобар тим од вашиот, како прво цел состав го сменивте преку ноќ. Си слушнал дека треба малку време за да се воиграат?
п.с. ја веќе и факс завршив додека ти сеуште се спремаш за ЗПО
--- надополнето: 17 август 2012 во 18:14 ---
ti glup si ili treniras ??
Sam rece Ejupi e dojden od Rufeja. A covekot vrskaaaaaaaaa nema so Rufeja. neviden glup. i da ti kazem iskreno mnogu sakam da znam koj si, i da imam moznost barem ednas da te vidim........
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Да ти појаснам:
Кој е извини тим од соништата? Со Ејупи и играч кој играл во Руфеја лани во нападот?
И - сврзник, Вардар И Шкендија, сврзува два РАЗЛИЧНИ ЗБОРОВИ....
Значи од едната страна Ејупи и од другата страна ДРУГ ИГРАЧ КОЈ ДОШОЛ ОД РУФЕЈА (алудирав на Хасан).