Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Незнам за мене, али за тебе дефинитвно успех е да завршиш основно до 37 години...
лол , ме насмеа мајке ми :) од искуство валда збориш ...
и дефинитивно џабе е ...кога стагнирате со податоци и факти директно се нафрлувате со увреди...јбг се докажува одликата на азијатите ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
Нека им ја отворат темата али со опција да имаш бар 500 мислења (со што си докажал дека можеш колку толку да муабетиш ко човек и разбираш Македонски :D) за да можеш да коментираш.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Незнам за мене, али за тебе дефинитвно успех е да завршиш основно до 37 години...
ti glup si ili treniras ??

Sam rece Ejupi e dojden od Rufeja. A covekot vrskaaaaaaaaa nema so Rufeja. neviden glup. i da ti kazem iskreno mnogu sakam da znam koj si, i da imam moznost barem ednas da te vidim........

B

Beck's

Гостин
Dobro e da ni se otvori nasata tema, bar ako tamu ima provokacii da se sankcioniraat, posto ovde ne moze da im se zameri ni na ednite niti na drugite, temata sepak e Makedonsko fudbalsko prvenstvo.

I daj prestanete so glupi komentari, pred da replicirate procitete poubavo, i pred da napisete nesto vo svoite glavi formulirajte gi tie recenici ubavo.

Toni milo mi e sto se vratil Armend Elezi
--- надополнето: 17 август 2012 во 18:08 ---

Sam rece Ejupi e dojden od Rufeja. A covekot vrskaaaaaaaaa nema so Rufeja. neviden glup. i da ti kazem iskreno mnogu sakam da znam koj si, i da imam moznost barem ednas da te vidim........
Ti si greska i ostaj vise toa ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
лол , ме насмеа мајке ми :) од искуство валда збориш ...
и дефинитивно џабе е ...кога стагнирате со податоци и факти директно се нафрлувате со увреди...јбг се докажува одликата на азијатите ;)
Кои податоци бе човече, кога тотално ги вадите зборовите од контекст и си терате муабети со напаѓања и провокации кои немаат везе со тоа што во моментов е тема на муабет.
Како прво муабетот се разврза дека имавте пишано дека со Положани и Неџипи вашиот тим станал дрим тим со големи шанси за титула. Те прашав знаеш ли што е дрим тим?
Дрим тим нема одбрана која неможе да сопре напаѓачи на конобарски тим.
Дрим тим е тим кој што е полопнет на секое место со играчи кои отскокнуваат од просекот. Во Македонија ниту еден тим неможе да се нарече дрим тим пошто ниеден тим драстично не отскокнува од другите...
Вардар е најсериозен кандидат за титулата и тоа ќе ти го потврдам со факти.
Скоро ништо не се смени во тимот, имаме вкомпониран тим, играчите веќе изиграа една сезона заедно, донесовме некое засилување, ама сликата не е комплетна зошто го загубивме најдобриот стрелец,и иако донесовме двајца напаѓачи кои во минатото се покажале во лигава сепак не се истрчуваме со изјави ШАМПИОНИИИ ДРИМ ТИМММММ, затоа што од сега неможе да предвидиме како Маневски ќе се снајде во овој тим.
Место да искомуницирате ко луѓе (како репликата на Тони на мојот пост на претходните страни) вие одма почнувате со провокации.
Го спомнувате Хименез со потсмев. Каква врска има тој со муабетов? Дали ние го претставивме како јако засилување?
Дали се фалиме со него?
Од друга страна веќе покажува дека ќе ни биде голем плус сезонава, затоа што имаше маестрално деби...
И Металург имаат подобар тим од вашиот, како прво цел состав го сменивте преку ноќ. Си слушнал дека треба малку време за да се воиграат?

п.с. ја веќе и факс завршив додека ти сеуште се спремаш за ЗПО :icon_mrgr:
--- надополнето: 17 август 2012 во 18:14 ---

:pos:
Да ти појаснам:
Кој е извини тим од соништата? Со Ејупи и играч кој играл во Руфеја лани во нападот?

И - сврзник, Вардар И Шкендија, сврзува два РАЗЛИЧНИ ЗБОРОВИ....
Значи од едната страна Ејупи и од другата страна ДРУГ ИГРАЧ КОЈ ДОШОЛ ОД РУФЕЈА (алудирав на Хасан).

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Daj prestanete so gluposti

Nikoj ne znae vo koja forma sa,ke pocne sezonava i ke gledame posle toa ke zborime.i na kraj ke se gleda vo koja pozicia ke bideme pred vreme ne e dobro da se zbori.
--- надополнето: 17 август 2012 во 18:16 ---

Ejupi ne dosol od Rufeja
--- надополнето: 17 август 2012 во 18:17 ---
Аман доста веќе со овој муабет...лелее:eek:

Иначе Положани изгледа ќе игра утре против Турново, но ќе бидеме без Ертан Демири.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
ако ти се деси(недај боже) да лежиш во болница ке видиш како се спремам за ЗПО ...само да бидеш истетовиран некаде СИБЕР ...
нема везе...преку пп можеме тоа(не се замарај ти за мојата интелигенција,далеку си)
и сега она поврзано со темата...далеку од дрим тим сме,ни Д од тоа,сепак се работи за 2-ца докажани фудбалери во нашава лига( титулите кажуват,репрезентативци)..остајте време ке видиме,ке збориме....а вие одмах од почеток ги осудувате на пропаст...поздрав
и прашав еднаш,не добив никаков одговор!! зашто Шкендија нема Фан Клуб ???
Што има везе ЗПО со болници? :D Или божем се пофали дека работиш како во болница? :pos: Па јасно е тоа, тоа по дифолт ви следува само ради националноста...
Мада сеуште не се знае каква ти е улогата таму :icon_lol:

СИБЕР :pos::pos::pos::pos::pos:
Saber Rider = коњаникот сабја, лик од цртан филм ;)

Давање прогноза дека ќе завршите 3-4 место (според моменталниве состави реална прогноза) е осудување на пропаст? Машала, значи се освен титула ви е катастрофа вас а?
И далеку се од репрзентативци, Неџипи ако не се лажам нема ниеден настап за репрезентација, а Положани е повремен и тоа влегува од клупата...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Што има везе ЗПО со болници? :D Или божем се пофали дека работиш како во болница? :pos: Па јасно е тоа, тоа по дифолт ви следува само ради националноста...
Мада сеуште не се знае каква ти е улогата таму :icon_lol:

СИБЕР :pos::pos::pos::pos::pos:
Saber Rider = коњаникот сабја, лик од цртан филм ;)

Давање прогноза дека ќе завршите 3-4 место (според моменталниве состави реална прогноза) е осудување на пропаст? Машала, значи се освен титула ви е катастрофа вас а?
И далеку се од репрзентативци, Неџипи ако не се лажам нема ниеден настап за репрезентација, а Положани е повремен и тоа влегува од клупата...
и пак ке почнеш за Националност !!! па толку си исфрустриран упм од нашата националност,па секоја прилика чекаш да се чепкаш...и ти реков дека си светлосни години наназад со образование,уште млечни заби имаш во тој аспект(имаш ПП ако толку се интересираш)...сепак не е тоа сега тема...
за темата..и двајцата имаат играно за репрезентацијата,не се во одминати години,па ке видиме како ке тече првенството...
ај поздрав ,замарај ти се со цртан ликови
п.с и прашав еднаш,не добив никаков одговор!! зашто Шкендија нема Фан Клуб ???

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Многу сте смешни кога ќе почнете да се заканувате, а уствари кога ќе дојде до дуел се криете у глувчји дупки. Сајбер уште малку ќе ти пишат и Зубер, она циганчето од трст виа скопје хахахахахахаха

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Шкендија е во преговори со Менсур Куртиши!!

На тренерското место изгледа ќе биде Артим Шаќири.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
Шкендија е во преговори со Менсур Куртиши!!

На тренерското место изгледа ќе биде Артим Шаќири.
Е Куртиши е веќе добар напаѓач за Македонско...

Од кај излезе ова со Шаќири, цело време само пишувате официјално официјално неможе да ве следи човек...
Нели Јонуз беше официјално нов тренер? Исто и Неџипи официјално нов играч?
Или ни за Неџипи не е сигурно?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Е Куртиши е веќе добар напаѓач за Македонско...

Од кај излезе ова со Шаќири, цело време само пишувате официјално официјално неможе да ве следи човек...
Нели Јонуз беше официјално нов тренер? Исто и Неџипи официјално нов играч?
Или ни за Неџипи не е сигурно?
Јас не сум пишувал официјално ништо. Неџипи од вчера е официјално во Шкендија, а за тренерското место сеуште нема ништо официјално.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
Неџипи не е уште потпишан...
Официјално е веќе :)

Инаку Работнички е ослободен од сите обвинувања за допинг, исто како и двата играчи Најдоски и Петровиќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom