Тешко на тие пациенти кои ги лекуваш.Polozani -vecniot rezerva ekipa koja ke se bori za opstanok
Tisinaaa....Тешко на тие пациенти кои ги лекуваш.
Ако 3-4 место е борба за опстанок, ако можеш да кажеш ВЕЧНИОТ РЕЗЕРВА што граматички е тотално погрешно, ондак претпоставувам дека кога ти доаѓаат на прегед за затнато уво, ти им проверуваш мокрача. Страшна работа каква неписменост па уште доаѓа од еден доктор
Што е бе неписмено докторче?Tisinaaa....
Одбранава ви спиеDosta vise so provokaci amann.
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:29 ---
i gotovo 0-2 tooooooooooo
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:30 ---
1-2
којзнае дали воопшто паѓаат голови и кој се стрелци, на пример на мкинатиот меч Ренова-Напредок ги имаа утнато стрелците, и истотака пишуваше 1-0 па 1-1, а резултатот бил 0-1 па 1-1.Dosta vise so provokaci amann.
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:29 ---
i gotovo 0-2 tooooooooooo
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:30 ---
1-2
Pojma nemam, ne znam zosto vo ffm.com.mk nema prenos, ni vo radio katastrofaкојзнае дали воопшто паѓаат голови и кој се стрелци, на пример на мкинатиот меч Ренова-Напредок ги имаа утнато стрелците, и истотака пишуваше 1-0 па 1-1, а резултатот бил 0-1 па 1-1.
Едно не ми е јасно, нема пренос, нема ни радио пренос, нигде нема информации, ондак матер им ебам од кај ги дознаваат резултативе на livescore, flashcore итн?
им вртам по телефони на луѓе што се на стадионЕдно не ми е јасно, нема пренос, нема ни радио пренос, нигде нема информации, ондак матер им ебам од кај ги дознаваат резултативе на livescore, flashcore итн?
Имаат луѓе во сите земји и им се јавуваат.Можеш на пример и ти да си јавувач ама ќе треба да дремеш на стадион секој натпреваркојзнае дали воопшто паѓаат голови и кој се стрелци, на пример на мкинатиот меч Ренова-Напредок ги имаа утнато стрелците, и истотака пишуваше 1-0 па 1-1, а резултатот бил 0-1 па 1-1.
Едно не ми е јасно, нема пренос, нема ни радио пренос, нигде нема информации, ондак матер им ебам од кај ги дознаваат резултативе на livescore, flashcore итн?