te-ultra
ILLYRIAN
- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 1.930
- Поени од реакции
- 1.100
ептен те бидува за пророкТешки пари легнаа со портдаун , ама ако ке им се вратике игра некој у 4та лига
![]()

ептен те бидува за пророкТешки пари легнаа со портдаун , ама ако ке им се вратике игра некој у 4та лига
![]()
Мислиш Сашко Пандевsamo cekajte, i nemojte utre da dobivate infrakt ako gledate na vesti : GORAN PANDEV Se vrati vo Makedonija, no ovoj pat vo Shkendija![]()
гулицни ме да се насмеамsamo cekajte, i nemojte utre da dobivate infrakt ako gledate na vesti : GORAN PANDEV Se vrati vo Makedonija, no ovoj pat vo Shkendija![]()
Abe samo da dojdat tieНе се смејте инфракт ќе добиете![]()
Некако премногу амбициозна ми е најавата за милионски буџет ама ај да видиме. Ма да некако многу касно ќе биде, првенството почнува за 3 дена. И да донесат играчи дур ги уиграат....![]()
That post gave me cancer.samo cekajte, i nemojte utre da dobivate infrakt ako gledate na vesti : GORAN PANDEV Se vrati vo Makedonija, no ovoj pat vo Shkendija![]()
Vidi sea koj saka da si poigrava haha , za kogo navivash vo prvata liga ili si samo anti-Shkendija , ili go cekate Titovelesot da izleze od negoviot vecen dom huhuhu :-VЈа разбрав дека покрај Пандев, во игра бил и Ван Перси. Нели актуелно е сега кај ќе заврши па Шкендија се замешала.![]()
Па сами правите да се поиграваме со вас бе, смешни сте. Горан Пандев ќе одел во шкендијаVidi sea koj saka da si poigrava haha , za kogo navivash vo prvata liga ili si samo anti-Shkendija , ili go cekate Titovelesot da izleze od negoviot vecen dom huhuhu :-V
стварно бе ...само стотина евра се во прашањеПа сами правите да се поиграваме со вас бе, смешни сте. Горан Пандев ќе одел во шкендија![]()