Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Тешки пари легнаа со портдаун , ама ако ке им се врати :D ке игра некој у 4та лига :свиркам:
ептен те бидува за пророк ;),да знаеше нешто ке беше и ти сега богаташ,немаше овде да истураш бес ... да пукаш од мака 4-лига ке нема,истрага ке нема ,,,,

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
samo cekajte, i nemojte utre da dobivate infrakt ako gledate na vesti : GORAN PANDEV Se vrati vo Makedonija, no ovoj pat vo Shkendija :P

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не се смејте инфракт ќе добиете :D :pos:
Некако премногу амбициозна ми е најавата за милионски буџет ама ај да видиме. Ма да некако многу касно ќе биде, првенството почнува за 3 дена. И да донесат играчи дур ги уиграат.... :)

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Не се смејте инфракт ќе добиете :D :pos:
Некако премногу амбициозна ми е најавата за милионски буџет ама ај да видиме. Ма да некако многу касно ќе биде, првенството почнува за 3 дена. И да донесат играчи дур ги уиграат.... :)
Abe samo da dojdat tie :) kje se uigraat bez problemi , eve Ibishi vekje e nov pretsedatel pa ocekuvajte NOVI IMINJA I SAMPIONSKA TITULA za ovaa godina kaj SHKENDIJA :-P

M

MrzaRules

Гостин
Ја разбрав дека покрај Пандев, во игра бил и Ван Перси. Нели актуелно е сега кај ќе заврши па Шкендија се замешала. :pos:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Ја разбрав дека покрај Пандев, во игра бил и Ван Перси. Нели актуелно е сега кај ќе заврши па Шкендија се замешала. :pos:
Vidi sea koj saka da si poigrava haha , za kogo navivash vo prvata liga ili si samo anti-Shkendija , ili go cekate Titovelesot da izleze od negoviot vecen dom huhuhu :-V

M

MrzaRules

Гостин
Vidi sea koj saka da si poigrava haha , za kogo navivash vo prvata liga ili si samo anti-Shkendija , ili go cekate Titovelesot da izleze od negoviot vecen dom huhuhu :-V
Па сами правите да се поиграваме со вас бе, смешни сте. Горан Пандев ќе одел во шкендија :pos:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Renova-Napredok 1. lesen natprevar za renova i ke bide mnogu lesno za da dojdat do prvite 3 boda.

teteks-horizont 1 teteks e favorit spored mene, samo pobeda na teteks, sve drugo ke bide iznenaduvanje.
drita-bregallnica x2 interesen natprevar, za mene bregallnica treba da pobedi no vo drugata strana Drita e mnogu motivirana.
sileks-metalurg X mislim deka ovoj natprevar ke zavrshi bez golovi.
pelister-Shkendija 2 . tipuvam malce navivacki no ako praeme razlika so potencialot od nashiot tim i pelister, daleku podobri sme.
vardar-Rabotnicki 1 vardar ke pobedi na ova utakmica no siguren sum deka razlikata nema da bide poveke od 2 golovi

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.327
Vistinata za Skendija koj ja drzi e ''mafijashi'' od Italija so Albansko poteklo se razbira...Mislim deka Skendija ce se utepa od mestenje i vo Makedonska 1 Liga,kako sto bese slucaj i vo LE ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom