Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
se zboruva deka noviot trener na Shkendija ke bide eden germanec Wolfang Jerang se vika covekot i za prv pat slusam za nego

лол...а че дојдеш ова година на стадионот(барем кога сте домачини) кој ти е на 3 минути или пак од тераса на 12-и спрат :)
Од дома бе, каков стадион па и ти. Секоја утакмица против вас има по 20 душе Македонци загинати од што сте опасни, нема да ризикуем ја :D Ќе си седим дома :D

Абе тој да не беше оној што ќе го побе...поте...потепаше...победеше Напредок? :pos:
Не е тој :D
Тој беше Буњамин Фазлиу :D Шабани незнаеше ни да збори Македонски на 14-5 години... (бар колку што го претставуваа дека има, иако цела екипа беа забрадени :D).
Али од истиот тим се... Овој беше најдобар стрелец тогаш :D
Отиде после на проба во Лин Норвешка, и на испитувањата дознале дека има многу повеќе од неговите 16 години, и одма го шутнаа :LOL:
Никаде не направи кариера во Македонија, играше за Башкими кога пропаѓаа, мислам дека и во Милано беше после тоа...

Од дома бе, каков стадион па и ти. Секоја утакмица против вас има по 20 душе Македонци загинати од што сте опасни, нема да ризикуем ја :D Ќе си седим дома :D
чисто информативно онака прашав..има факти :) за вашите доагања се разбира ...
и да не заборавим,дали ги сменивте броевите да не ве бара пак полицијата пред утакмицата да ви се закани да не идете у стадион :pos:

чисто информативно онака прашав..има факти :) за вашите доагања се разбира ...
и да не заборавим,дали ги сменивте броевите да не ве бара пак полицијата пред утакмицата да ви се закани да не идете у стадион :pos:
Не мислим да дискутирам на оваја тема, јасно ни е на свите на кого за запалена бакља му пишуваат пријава, а кого и за напад со нож на службено лице (полицаец) го пуштаат од затвор. Таке да нема потреба од овја глуп муабет што го праеш, и вака и онака пак ќе ве победимо ;)

Не мислим да дискутирам на оваја тема, јасно ни е на свите на кого за запалена бакља му пишуваат пријава, а кого и за напад со нож на службено лице (полицаец) го пуштаат од затвор. Таке да нема потреба од овја глуп муабет што го праеш, и вака и онака пак ќе ве победимо ;)
абе остави тие празни оправдувања,одговори директно на тоа шо те прашав - Сменивте бројчиња или не :icon_lol:?

394618_4068445024461_593463801_n.jpg

Толку пари само за во весник им кажале да пишат. Пола да ги видат ќе им биде океј, ама тешко
Башка каква конкуренција кога ваму државен и градски буџет фунцкионира :icon_lol:

Тешки пари легнаа со портдаун , ама ако ке им се врати :D ке игра некој у 4та лига :свиркам:

Толку пари само за во весник им кажале да пишат. Пола да ги видат ќе им биде океј, ама тешко
Башка каква конкуренција кога ваму државен и градски буџет фунцкионира :icon_lol:

E sega ke bide jako.Ova e dobro za makedonskiot fudbal.Znaci oficialno Idriz Ibisi e noviot gazda vo Shkendija a toj so sebe nosi jak sponzor.Narednite denovi ke se otkriva imeto na noviot sponzor,
I ne se zamarajte i vo Shkendija ke funkcionira drzavniot budzet...Vo narednite denovi ke videte sami

E sega ke bide jako_Ova e dobro za makedonskiot fudbal.Znaci oficialno Idriz Ibisi e noviot gazda vo Shkendija a toj so sebe nosi jak sponzor.Narednite denovi ke se otkriva imeto na noviot sponzor,
I ne se zamarajte i vo Shkendija ke funkcionira drzavniot budzet...Vo narednite denovi ke videte sami

Ако ја направите градски клуб, ама пак тука нема да имате пари од централната власт оти локалната не е со власта и така

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom