- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Едно прашање... овај Австралијанецов со македонско потекло, Деан Томески, што играше за Охрид 2004, кај напрај трансфер?
100 денари беше карта...срамота е да им бара некој карти гага....
Не бе друже од што да се фрустрирам ?Само не сакам лаги и неправди ништо друго не може некој да лежи тука и да измислува приказни и да не рамни со миравци исто така не сакам неправди за некого државата да е мајка а за некого маќејаПријателе смири се малце,ако си фрустиран не јади гомна овде на форум,оди прошетај малце,олади се !
Доста бе веќе изигравате невини кутриња,очигледно тебе те мачи нешто,кажи ми ти што сакаш ?Скопје да почне да го финансира палистер ?Не бе друже од што да се фрустрирам ?Само не сакам лаги и неправди ништо друго не може некој да лежи тука и да измислува приказни и да не рамни со миравци исто така не сакам неправди за некого државата да е мајка а за некого маќеја
крај карева ако ти смета бе друже имаш игнор листа стави ме таму и крај не ме читај не мора да ме вреѓаш дека јадам гомна тебе ти рекол нешто такво или јас сум ти реков тебе нешто ?
шо те мачи ?
Да да ќе бидете шампиони годинаваМоре Saber Rider не ти срам да лажеш и јадишмалку што ви се попушта цел живот(прво комунистичка творба сега вмровски проект) па уште и нас не лепиш и токмиш со вас !Кога бе златен нас ни попуштале за котизацијата ?КОГА ?
Срамота е и греота е ова што се прави према нашиот клуб нас два пати не фрлија во 2 лига а вас два пати ве спасија еднаш со котазијата и еднаш со фузијата(рокадата) па уште тука приказни за мали деца демек трансвормацијата не била направена од нас
Море дете ние последни почнавме со трансвормација оти бевме 2 лига и најмал период имавме да се трансвормираме кое за твоја информација денес е направено и сега што правиме со кого ќе играте прва лига ?Со нас ...
Инаку првото коло ќе се провонгира така да ќе видиме каков ќе биди распоредот инаку очекувам Пелистер да биде шампион втори да бидат скопјаните трети албанците, четврти штипјаните,пети би требало да бидат минчовци па 6-ти зинговци,7-ми тетовчаните 8-селаните9-шипојте итн...
Едно сум сигурен дека исто и ова првенство како и сите други пред време ќе се знае кој ќе игра европа кој шампион иако за ова сите знаеме сега со илчоно се надевам дека нема и купот да го местат како секоја година
Што се однесува за овие од метрополата видете како плачат како пички во текстот
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=6E655C9B6BECD74D9328F2884AF9F159
мамето нивно впичка па 1000000евра му опна буџет сега оти каснеле од евн со игралиштата па другите клубови немаат за пари за оброк и за тренерки и други реквизити овие мочковците уште плачат крвта нива расипана
Ти бе дечко НОРМАЛЕН СИ?(извини вака можи ќе се навредиш,ама не ми делуваш рационално)...Да да ќе бидете шампиони годинава
Секогаш те читам како плачеш дека сте биле најоштетен клуб во Македонија. Кој ве ошттил бе златен?
Кој курац е Пелистер во фудбалот? Една мочана куп титула имате и толку. Не си давај толкаво значење, една Цементарница е поуспешна од вас. Еден куртонски тим ко Ренова зема титула, а вие може само да сонувате, па камоли некој вас ќе ве угнетувал
Голем фактор сте па ќе ви наштетувале
Да не е Вардар нема ни да ве спомнат нас, само заради нашето ривалство сте познати во фудбал, иначе на резултатски план сте никој и ништо.
Колкав град сте а еден асален клуб неможете да направите во ниеден спорт.
Ајде како група си го донесовте вашиот легендарен РК Пелистер до питачки стап, па за се и сешто Скопјани ги кривите. Кој вие крив што неможе да ги задржите талентите што ги вадите?
Кај гледаш плачење во прилогот од Дневник? Тоа што кажале дека терените не се изградени не ми изгледа како плачење туку претставување на реалноста.
Кажав не ми текнува која точно сезона беше, повеќе екипи немаа платено котизација, во нив можда бевме и ние, па го одложија рокот.
За такви работи секогаш попуштале, ама ти никогаш нема да сватиш. Не е битно дали бил Вардар, кој клуб и да бил ќе го продолжеле рокот.
Ете кажи ми сега зошто ви го продолжија рокот за преминување во АД?
Тоа е тоа ФФМ е против нас, Силекс и Турново, а на вас ви попушта. Така треба да размислуваме во овој случај???
Престани да плачеш, неможам да те слушам веќе како кукаш и пцуеш по Скопјани а не си гледаш во свој двор.