Такозвани - КАНАРИНАЦ !!!Nderim Nexhipi bi trebalo da bide novo zasiluvanje na Shkendija , no samo ako ne uspee vo belgijskiot tim Beveren kade e na proba .
Isto taka i kosovskiot trener Bilbil Sokoli mozno e da pristigne slednive denovi vo Tetovo .
Hahaha pazi toj e noviot Mourinho so negoviot stil , taka go narekuvaat vo Kosovo , ne znam dali si go gledal . btw. Dobar trener e , bi bilo super ako dojde , a isto i Nexhipi ako dojde togas ke gledame edna Shkendija koja ke se bori za Evropa ..Такозвани - КАНАРИНАЦ !!!
Се изнасмеав Не ме сваќај погешно
Случајно го прочитав ова па да одговорам.. не се работи за тоа дали било 100 денари, 20 или 50 денари. Се работи за човечка поставеност кон некој што ти помогнал .100 денари беше карта...срамота е да им бара некој карти гага....
Не беше тренер на Ренова, Башкими, Милано?Hahaha pazi toj e noviot Mourinho so negoviot stil , taka go narekuvaat vo Kosovo , ne znam dali si go gledal . btw. Dobar trener e , bi bilo super ako dojde , a isto i Nexhipi ako dojde togas ke gledame edna Shkendija koja ke se bori za Evropa ..
да не го цитирам цело мислење за џабе. Еве да кажеме дека ФК Вардар е комунистички проект. Што е РК Пелистер ?? Значи не било се давано на Вардар...
Da , toj beshe..Не беше тренер на Ренова, Башкими, Милано?
Пелистер беше локален проект,а Вардар беше национален,не мешај баби и жаби...кога знаеш дека е така...да не го цитирам цело мислење за џабе. Еве да кажеме дека ФК Вардар е комунистички проект. Што е РК Пелистер ?? Значи не било се давано на Вардар...
Во времето на Ѕинго неможеш да кажеш дека Вардар не беше оштетуван. Уваво те праша Сајбер. Кога Пелистер бил толку оштетен од судии за да изгуби титула ??
Za Evropa se borevme i bez Pollozhani i Nexhipi, za sampionska titula treba da gradat timHahaha pazi toj e noviot Mourinho so negoviot stil , taka go narekuvaat vo Kosovo , ne znam dali si go gledal . btw. Dobar trener e , bi bilo super ako dojde , a isto i Nexhipi ako dojde togas ke gledame edna Shkendija koja ke se bori za Evropa ..
vistina ? dojdi ti moze ke te zemat u rabota, aj ne teraj gluposto ovde idi tamu kaj drugiot forum 2 ili 3 ligaA да го запеглаа дресчево на Положани немаше да биде лошо .
Немате КУП титула ... патете !!!vistina ? dojdi ti moze ke te zemat u rabota, aj ne teraj gluposto ovde idi tamu kaj drugiot forum 2 ili 3 liga