Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Pokraj Polozhani se ocekuvaat i dve novi iminja slednive denovi kaj Shkendija .

Inaku , vcera pobeda na prijatelski natprevar protiv Gostivar 3-1 ( E.Demiri , E.Hasan , M.Ejupi )

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Nderim Nexhipi bi trebalo da bide novo zasiluvanje na Shkendija , no samo ako ne uspee vo belgijskiot tim Beveren kade e na proba .

Isto taka i kosovskiot trener Bilbil Sokoli mozno e da pristigne slednive denovi vo Tetovo .

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Nderim Nexhipi bi trebalo da bide novo zasiluvanje na Shkendija , no samo ako ne uspee vo belgijskiot tim Beveren kade e na proba .

Isto taka i kosovskiot trener Bilbil Sokoli mozno e da pristigne slednive denovi vo Tetovo .
Такозвани - КАНАРИНАЦ !!! :pos::pos::pos::pos::pos:

Се изнасмеав :D Не ме сваќај погешно :icon_mrgr:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Такозвани - КАНАРИНАЦ !!! :pos::pos::pos::pos::pos:

Се изнасмеав :D Не ме сваќај погешно :icon_mrgr:
Hahaha pazi toj e noviot Mourinho so negoviot stil , taka go narekuvaat vo Kosovo , ne znam dali si go gledal . btw. Dobar trener e , bi bilo super ako dojde , a isto i Nexhipi ako dojde togas ke gledame edna Shkendija koja ke se bori za Evropa ..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
100 денари беше карта...срамота е да им бара некој карти гага....
Случајно го прочитав ова па да одговорам.. не се работи за тоа дали било 100 денари, 20 или 50 денари. Се работи за човечка поставеност кон некој што ти помогнал :).

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Hahaha pazi toj e noviot Mourinho so negoviot stil , taka go narekuvaat vo Kosovo , ne znam dali si go gledal . btw. Dobar trener e , bi bilo super ako dojde , a isto i Nexhipi ako dojde togas ke gledame edna Shkendija koja ke se bori za Evropa ..
Не беше тренер на Ренова, Башкими, Милано?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.941
Поени од реакции
15.044
да не го цитирам цело мислење за џабе. Еве да кажеме дека ФК Вардар е комунистички проект. Што е РК Пелистер ?? Значи не било се давано на Вардар...
Во времето на Ѕинго неможеш да кажеш дека Вардар не беше оштетуван. Уваво те праша Сајбер. Кога Пелистер бил толку оштетен од судии за да изгуби титула ??

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
да не го цитирам цело мислење за џабе. Еве да кажеме дека ФК Вардар е комунистички проект. Што е РК Пелистер ?? Значи не било се давано на Вардар...
Во времето на Ѕинго неможеш да кажеш дека Вардар не беше оштетуван. Уваво те праша Сајбер. Кога Пелистер бил толку оштетен од судии за да изгуби титула ??
Пелистер беше локален проект,а Вардар беше национален,не мешај баби и жаби...кога знаеш дека е така...
Вардар беше национално милениче,можеби и со право(со оглед каков систем владееше тогаш)имаше големи успеси и ја претставуваше државата....а фудбалот е најважен спорт...
А убаво како шо прашај другар ти Сајбер и му одговорив...
За Вардар не ми е воопшто гајле дали и колку бил оштетуван,ниту знам ниту сакам да знам,целиот мој пост беше насочен кон ФК Пелистер,и утакмиците кои Пелистер ги играл со Вардар низ годините.... и колку Пелистер бил "фаворизиран и толериран"од хоштаплерите во ФФМ.......
За разлика од другар ти јас не солам памет секаде и не се мешам онаму кај шо не знам како стојат работите....

B

Beck's

Гостин
Za Evropa se borevme i bez Pollozhani i Nexhipi, za sampionska titula treba da gradat tim

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
A да го запеглаа дресчево на Положани немаше да биде лошо :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom