Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Officialni dosega:

Zaminaa: Ersen Sali, Kemal Alomerovic, Oliver Peev

Dojdoa: Gentian Shkoza(posleden klub Kalamata Grcija), Ertan Hasan, Muzafer Ejupi

Pred podpis se: Liridon Kukaj, Artim Pollozhani, za drugi ke pocekame denovive.

Znaci Zasega imame posilen tim od sto imavme sezonava, Ertan Hasan ili Muzafer Ejupi>>>>Ersen Sali.
Gentian Shkoza igra ko krilen igrac, i igra so dvete noze.

Liridon Kukaj ke go zameni soodvetno Nikitovic, a tuka gi imame uste odlicnite Sedat Berisha i Nenad Miskovski.

Uste pa i so Artim da podpisat, a najavite se deka toa e veke zavrsena prica, togas definitivno nema mesto za mrsenje mudi celo vreme
Алал да ти е. Како успеа да процениш дека имате посилен тим во ситуација кога ве напуштија 5 стандардни првотимци, а единствено договоривте двајца просечни играчи.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Алал да ти е. Како успеа да процениш дека имате посилен тим во ситуација кога ве напуштија 5 стандардни првотимци, а единствено договоривте двајца просечни играчи.
Абе па и лани така викаа на почетокот на сезоната и сега во мај демек имале посалб тим од лани и затоа не биле шампиони ,тој тим да им останел без проблем ќе осовеле титула остај ги нели ги знаеш со играчи од втроа лига ќе биле конкуренти за титула каде со тој памет бе па Ренова има каде каде појак состав од овој на Шкеднија само си прават филмвои :)

B

Beck's

Гостин
Ersen bese standarden poradi toa sto bese edinstven na taa pozicija, Alomerovic i Peev ne bea standardni, osobeno vtoriot koja na 80% od mecevite greese klupa. Edinstveno Nikitovic ni bese standarden, no proletniot del od sezonata go pomina so povredi celo vreme. Godinite go stignaa nego. I Cuculi ako e vistina deka podpise so Istra, kade sto klubot ne moze da napravi nisto, se znae deka ne moze da se drzat igraci u naseto prvenstvo koi se baraat od stranski timovi. Sega pojasno ti e

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Cuculi uste ne zaminal DA Back's bil na trening i uste ne zaminal nee cudo i da ostane ako ne odi nadvor negde Shkendija so nieden tim od MK ne go menjava ka Sedat Berisha

Za ovja Gentina Shkoza sum slushna uste denot koga dosol mi kazaja deka igral vo Grcia 2liga isto taka imal igrano i vo Italia2liga no ke pocekame deka momentalno e 5,6dena na proba pa trenerot ke odluci dali go biva ili ne

Kako ni zamina Hasani uste ne najdofmo edna dobra zamena ako dojde Polozani ke bide top za doaganje ke dojda novi igraci samo trebe da pocekame isto taka i jas razbrav deka Polozani ima mnogu sansi da potpise denovive,ovaa sezona cekam nesto poveke od Gjelbrim Taipi mlad e berz i me potsetuva na Hasani samo sto igra so leva noga znaci cekam ovaa sezona da eksplodira

Za na kraj vardar,metalurg sporet mene se nesto podobri od nas osobeno vardar imaa igraci dokazani za razlika od nas sto imame mnogu mladi i ne dokazani igraci no ubeden sum deka ke im parirame za Sampionska titula narednata sezona

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ersen bese standarden poradi toa sto bese edinstven na taa pozicija, Alomerovic i Peev ne bea standardni, osobeno vtoriot koja na 80% od mecevite greese klupa. Edinstveno Nikitovic ni bese standarden, no proletniot del od sezonata go pomina so povredi celo vreme. Godinite go stignaa nego. I Cuculi ako e vistina deka podpise so Istra, kade sto klubot ne moze da napravi nisto, se znae deka ne moze da se drzat igraci u naseto prvenstvo koi se baraat od stranski timovi. Sega pojasno ti e
Ако Аломеровиќ со 14 настапи, 2 гола и 7 асистенции (дојде на полусезона) и Пеев со 28 настапи и 8 гола не биле стандардни, ондак нека е така како шо викаш. Ерсен Сали можда принудно бил првотимец, ама од Ејупи е сигурно поквалитетен во секој случај. Факт е дека Шкендија има далеку послаб тим од лани барем засега, и ако не донесе квалитетни имиња во меѓувреме, може слободно да се откаже од борбата за врвот.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459

Каква химна немам зборови :cuc:

:pos::pos:
Kажи еден пејач на народни песни од метрополата што испејал песна за вашиот фудбалски бренд ?
Значи да ти појаснам ова не никаква химна туку песна од Цане Николовски пејач од Битола кој како голем вљубеник во нашиот клуб направи песна со Славко кој исто така е редовен на стадион пред некоја година што е мисловна именка за вас од ск :свиркам:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Денеска на тренингот на Шкендија се појави Музафер Ејупи кој и официјално потпишал за Шкендија. Туку таму беше и Веби Алиевски...:cautious:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Kажи еден пејач на народни песни од метрополата што испејал песна за вашиот фудбалски бренд ?
Значи да ти појаснам ова не никаква химна туку песна од Цане Николовски пејач од Битола кој како голем вљубеник во нашиот клуб направи песна со Славко кој исто така е редовен на стадион пред некоја година што е мисловна именка за вас од ск :свиркам:
Не заебавај и ти сега,подобро никој да не направи нешто вакво за Вардар,него да се брукаме со вакви работи....
Песнава е катастрофа,мислам дека послатко не се имам насмеано од дамна,како сега кога го слушнав ова.

B

Beck's

Гостин
Marko Jovanovski
Ilir Elmazovski-Nenad Miskovski-Sedat Berisha-Liridon Kukaj
Ertan Demiri-Nebi Mustafi
Artim Pollozhani-Izair Emini
Ertan Hasan-Muzafer Ejupi

Ne znam za vas, ama mene ovoj sostav mi deluva strasen :) (osven boldiraniot de)

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Marko Jovanovski
Ilir Elmazovski-Nenad Miskovski-Sedat Berisha-Liridon Kukaj
Ertan Demiri-Nebi Mustafi
Artim Pollozhani-Izair Emini
Ertan Hasan-Muzafer Ejupi

Ne znam za vas, ama mene ovoj sostav mi deluva strasen :) (osven boldiraniot de)
Ako dojde i polozani togas (y) mesto Ilir Elmazovski moze i Mexhit Neziri poslednive natprevari igrase mnogu dobro epten.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Со Положани ми кажаа дека е готова работата, само има еден проблем! Не ќе може да игра на европските натпревари бидејќи е повреден, здравје за првенството!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459
Комита Ултрас дај бе отвори му ја темата за шкенедија оти овде е темата за првенството и ќе ја заебат вака ;)

ps.инаку многу малку трансвери направија клубовите освен металург и вардар ете сега шкендија гледам нешто другите клубови никаде ги нема и што значи пак ќе гледаме слабо првенство (n)џабе приватизација џабе се овде само политика му е мајката од друго ништо нема ќар :tapp:

B

Beck's

Гостин
Ako dojde i polozani togas (y) mesto Ilir Elmazovski moze i Mexhit Neziri poslednive natprevari igrase mnogu dobro epten.
Mesto Elmazovski neka go donesat Agron Memedi, i togas stvarno ke se borime za opstanok :pos:
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 21:50 ---
Комита Ултрас дај бе отвори му ја темата за шкенедија оти овде е темата за првенството и ќе ја заебат вака ;)
Vas zatvorena da ne vi e?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459
Mesto Elmazovski neka go donesat Agron Memedi, i togas stvarno ke se borime za opstanok :pos:
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 21:50 ---

Vas zatvorena da ne vi e?
Шо збораш бе ?Дај изјаснисе подобро не те разбирам шо сакаш да кажеш :confused:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Шо збораш бе ?Дај изјаснисе подобро не те разбирам шо сакаш да кажеш :confused:
Убо ти вели , вие имате своја тема и пак идете тука постирате химни на Пелистер и коментирате за пеачот.
Иначе и јас сум со тебе , треба да се отвори темата за Шкендија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom