Очигледно рецепторите за декодирање на мојот хумор ти се расипани. Ама за да разбереш ти и твоите браќа, што те лајкуваат, ќе ти ја нацртам сликата.
Амди Бајрам на еден свој политички опонент му го кажа истото, дека е Кока Кола за него, и така ако тој е Кока Кола, а истовремено и Вардар е Кока - Кола за Шкендија, по аналогија доаѓа дека и Вардар е Амди Бајрам за Шкендија.
А па ти поради погрешните рецептори, сигурно си мислел дека бидејќи Амди е ром, а бојата на Кока Кола е темна, тука некаде а штосот (ептен рацистички си настроен)
Не си ти крив, не си бил информисан!!!
Темата е Македонско фудбалско првенство, но дискусијата оди во насока на генерална споредба на клубови, во случајов меѓу Вардар и Шкендија, што реално е смешно да има споредба затоа што во секој поглед Вардар и навивачите на Вардар се поуспешни, тврдам !Сликата Прегледај го приврзокот 43520 е од Југослoвенската лига (темата е македонско фудбалско првенство), кога во црно белите ТВа имаше само РТ Скопје 1 и 2, РТП (Приштина), и ниту права за натпревари од Европските лиги ниту други кабловски телевизии.
Финале куп гостување ? Хммм... Ок, прво да разграничиме некои работи, за таа утакмица имаше баш на таа трибина од Балисти до Илирет, Шверцерат, групи од Косово итн.За тоа 3000+, имаш друга слика, и тоа на гостување:
И да резимираме и да ремизираме споредба тешко дека ќе може да се прави, ако сме реални. Е сега, живеење во илузија, залажување, инаетење, може да има, до бескрај !Па ти сега ако сакаш „ремизирај“, ако сакаш потруди се да „победиш“, или на крај краева, доволно е само да резимираш!
Значи лигата ке се состои од екипи на ВМРО+ДУИDrugata Godina u prva liga 100% ke vleze Rufeja
ne znam kako ide rabotata ama izglea situacijata e seriozna.Да не знае некој кого ке се знае дали ке добијат лиценца Шкендија и Вардар?
Значи ке ги гледаме Силекс и Хоризонт во Европа.ne znam kako ide rabotata ama izglea situacijata e seriozna.
Taka izgleda.Значи ке ги гледаме Силекс и Хоризонт во Европа.
Искрено да ти кажам до пред едно коло навивав за да не добите бидејки ние(Работнички) ке игравме во Европа. Ама сега кога веке скоро сигурно е дека ние поради суспензија нема да играме подобро Вардар и вие одколку Силекс и Турново.Isto taka sakam da potenciram deka Gostivar narednata godina ke ima buxhet okolu 100.000 evra. I mislim deka i tie ke bidat glavni konkurenti za prva liga.
Ekipata sto sakam da vleze poveke vo prva liga e Makedonija Gj.P
Imame neracisteni smetki so niv uste
--- надополнето: 20 мај 2012 во 01:46 ---
Taka izgleda.
ama da se nadevame deka i vardar i nie ke dobieme licensa. Da imame sto podobar prestavnik vo evropa
Vo Shkendija ne e seriozna situacijata samo nekolku dokumenti da bidat gotovo i se ke se resi 99% ke zemame licencane znam kako ide rabotata ama izglea situacijata e seriozna.
Од Битола друго инфо имале, немало да играме 99%Бидејќи има перманетен бан(без потребно) на темата на вардар да пишам тука дека вардар 99% нема да земе лиценца а и да земе нема шанси да игра во европа така да најверојатно металург ќе ига во квалификациите за лига на шампиони
Mene sumliva mi e rabotata okolu licencata na Vardar t.e deka sepak nema da zimate, posto kazav i pak ke kazam cudna mi e ova borba pomegu Shkendija-Metalurg za 2 mesto. Gledam minatata utakmica premnogu nervoza kaj redovite na Shkendija zaradi losiot rezultat protiv Metalurg, iako vo normalni uslovi vtor tret ti e isti k.rОд Битола друго инфо имале, немало да играме 99%
Кој е во право ќе бидиме наскоро