Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Епа бујрум , кој ги тераше да се допингуваат ...:cenzura:
Вака уште повеќе ќе биде осиромашена мак.лига , од работнички сите можни играчи ќе си отидат/распродадат и никогаш нема да го видиме работнички во 1 лига:confused:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Очигледно рецепторите за декодирање на мојот хумор ти се расипани. Ама за да разбереш ти и твоите браќа, што те лајкуваат, ќе ти ја нацртам сликата.
Амди Бајрам на еден свој политички опонент му го кажа истото, дека е Кока Кола за него, и така ако тој е Кока Кола, а истовремено и Вардар е Кока - Кола за Шкендија, по аналогија доаѓа дека и Вардар е Амди Бајрам за Шкендија:pos:.
А па ти поради погрешните рецептори, сигурно си мислел дека бидејќи Амди е ром, а бојата на Кока Кола е темна, тука некаде а штосот (ептен рацистички си настроен:tapp:)
Не си ти крив, не си бил информисан!!!

Не знаев за Амди Бајрам и за неговата изјава, да не беше ти уште немаше да знам :ROFLMAO:

Ама не тие и тебе арно па бидејќи немаш што да дискутираш на темата се запна за мене :pos:
Ако уште долго ќе нема што да зборувате на тема фудбал ;)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Сликата Прегледај го приврзокот 43520 е од Југослoвенската лига (темата е македонско фудбалско првенство), кога во црно белите ТВа имаше само РТ Скопје 1 и 2, РТП (Приштина), и ниту права за натпревари од Европските лиги ниту други кабловски телевизии.
Темата е Македонско фудбалско првенство, но дискусијата оди во насока на генерална споредба на клубови, во случајов меѓу Вардар и Шкендија, што реално е смешно да има споредба затоа што во секој поглед Вардар и навивачите на Вардар се поуспешни, тврдам !

За тоа 3000+, имаш друга слика, и тоа на гостување:
Финале куп гостување ? Хммм... Ок, прво да разграничиме некои работи, за таа утакмица имаше баш на таа трибина од Балисти до Илирет, Шверцерат, групи од Косово итн.

Па ти сега ако сакаш „ремизирај“, ако сакаш потруди се да „победиш“, или на крај краева, доволно е само да резимираш!
И да резимираме и да ремизираме споредба тешко дека ќе може да се прави, ако сме реални. Е сега, живеење во илузија, залажување, инаетење, може да има, до бескрај !

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Isto taka sakam da potenciram deka Gostivar narednata godina ke ima buxhet okolu 100.000 evra. I mislim deka i tie ke bidat glavni konkurenti za prva liga.

Ekipata sto sakam da vleze poveke vo prva liga e Makedonija Gj.P
Imame neracisteni smetki so niv uste
--- надополнето: 20 мај 2012 во 01:46 ---
Значи ке ги гледаме Силекс и Хоризонт во Европа.
Taka izgleda.

ama da se nadevame deka i vardar i nie ke dobieme licensa. Da imame sto podobar prestavnik vo evropa

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Isto taka sakam da potenciram deka Gostivar narednata godina ke ima buxhet okolu 100.000 evra. I mislim deka i tie ke bidat glavni konkurenti za prva liga.

Ekipata sto sakam da vleze poveke vo prva liga e Makedonija Gj.P
Imame neracisteni smetki so niv uste
--- надополнето: 20 мај 2012 во 01:46 ---

Taka izgleda.

ama da se nadevame deka i vardar i nie ke dobieme licensa. Da imame sto podobar prestavnik vo evropa
Искрено да ти кажам до пред едно коло навивав за да не добите бидејки ние(Работнички) ке игравме во Европа. Ама сега кога веке скоро сигурно е дека ние поради суспензија нема да играме подобро Вардар и вие одколку Силекс и Турново.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
И кај Вардар процедурата е во завршна фаза, лиценца дефинитивно ќе си има Вардар за настап во Европа, така да жал ми е што ве разочарав и ви ги расипиав плановите :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.698
Бидејќи има перманетен бан(без потребно) на темата на вардар да пишам тука дека вардар 99% нема да земе лиценца а и да земе нема шанси да игра во европа така да најверојатно металург ќе ига во квалификациите за лига на шампиони :свиркам:
Од Битола друго инфо имале, немало да играме 99% :D

Кој е во право ќе бидиме наскоро :)

B

Beck's

Гостин
Од Битола друго инфо имале, немало да играме 99% :D

Кој е во право ќе бидиме наскоро :)
Mene sumliva mi e rabotata okolu licencata na Vardar t.e deka sepak nema da zimate, posto kazav i pak ke kazam cudna mi e ova borba pomegu Shkendija-Metalurg za 2 mesto. Gledam minatata utakmica premnogu nervoza kaj redovite na Shkendija zaradi losiot rezultat protiv Metalurg, iako vo normalni uslovi vtor tret ti e isti k.r

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Знаеме сите сакате Вардар да не добие лиценца и тогаш ќе бидете најсреќни но тоа нема да се случи ... Големи Комплекси имате ...
ПАТЕТЕ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom