Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
И денешниот натпревар:

Shkëndija - Daugavpils 2-2
Стрелци за Шкендија Мики Јовановски и Бесар Каримани.
Ако може две прашања... Од која екипа дојде Бесар Каримани бидејки не сум го слушнал до сега и од која земја е Daugavpils

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ако може две прашања... Од која екипа дојде Бесар Каримани бидејки не сум го слушнал до сега и од која земја е Daugavpils
Каримани е од младинскиот погон.
Даугвапилс е од Летонија.

П

Паспарту

Гостин
Работнички - Олимпик Доњецк 1:2

Стрелец за Работнички бил Маневски.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ФК ОХРИД 2004 - Охрид
Дојдоа: Горазд Михајлов (тренер), Филип Дурански (Славија Прага, Чешка), Климент Настоски (Поградец, Албанија), Мартин Блажевски (Металург), Стефановиќ (Србија), Бубоња (Словенија), Јаколиќ (Србија), Ајровиќ (Србија), Цветановиќ (Србија), Јовановиќ (Србија).
Заминаа: Драган Антиќ (тренер), Сашо Ѓорески (11 Октомври), Христијан Димоски (Металург), Филип Митревски (Металург), Дејан Костуранов (Македонија ЃП), Горан Пројков (Тиквеш), Александар Велески, Љупчо Митрески.
Климент Настоски - Чико не се договори со Охрид.Потпиша за Шкумбини во Албанија уште пред 2 недели.
Моменталната ситуација на Билјанини Извори :D

Ај некој позапознат со овие работи нека дајт објаснување ваквиот начин на чистење дали е без проблеми за теренот?Според мое аматерско мислење не изгледат убо, особено на последнава слика...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Од една страна го спасиле од снегот, но од друга страна направиле ораница :icon_lol:

П

Паспарту

Гостин
Климент Настоски - Чико не се договори со Охрид.Потпиша за Шкумбини во Албанија уште пред 2 недели.
Моменталната ситуација на Билјанини Извори :D

Ај некој позапознат со овие работи нека дајт објаснување ваквиот начин на чистење дали е без проблеми за теренот?Според мое аматерско мислење не изгледат убо, особено на последнава слика...
За кај нас е перфекција, за некоја нормална земја е ужас... : )

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
Денеска и за наши стандарди ужас, играа Охрид - Металург (0:1)

П

Паспарту

Гостин
Жални се терениве, еден добар немаме... Кога е сонце топката скока по 2 метра и бега лево-десно, сега на вакви временски услови којзнае што ќе се случува.

A

Ali Pasha

Гостин
Е колку се сериозни претседателството на Шкендија, говори фактот дека иако нема воопшто напад, и тој црнецот што беше купен зимскиот период,Tamboura Mahambe, веќе е продаден на румунската екипа Пандури, против кои даде два гола во припремите во Анталија.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Е колку се сериозни претседателството на Шкендија, говори фактот дека иако нема воопшто напад, и тој црнецот што беше купен зимскиот период,Tamboura Mahambe, веќе е продаден на румунската екипа Пандури, против кои даде два гола во припремите во Анталија.
izvor?? neli bese zavrsen preodniot rok!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ох бее одма го продадоа!!

Сега Сали ќе дава голови бее...како да не!

П

Паспарту

Гостин
Едно не ми е јасно, како може да потпише за два клуба во текот на еден преоден рок / натпреварувачка година? Дечково или бил на проба во Шкендија па отишол во Романија со чисти документи, или пак јас сум се помешал со правилава... Колку што знам имаше некое вакво правило, така да логично би било ако веќе потпишал за Шкендија да може да го напушти клубот во лето или наредната зима :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom