Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
FT

Metalurg 2:1 Renova

11 Oktomvri 2:3 Rabotnicki

Teteks 3:1 Bregalnica

Turnovo 0:2 Napredok

Vardar ?:? Sileks

Utre

Shkendija ?:? Ohrid 2004

B

Beck's

Гостин
mnogu potesko od ocekuvanjata, Shkendija stigna do trite boda blagodarenie na izmenata Peev, koj gi postigna dvete gola na natprevarot. Inaku mosne tenzicen mec prosledivme deneska na gradskiot stadion vo Tetovo

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Sea se vrakam od Stadion ..

Mnogu tezok natprevar , vo 45 ' Cuculi zaraboti CRVEN KARTON ne znam i jas zs ne vidov , potoaa sledese TENZI I INCIDENTI 10 minuti recisi .. Mnogu od nasite vlegoa u stadion gi napadnavme 2 igraci na Ohrid ( 2 fraeri ) koi bea tepani i toa na super nacin haha :D .. Potoa 20-30 policajci kon nasata tribina no go jadoa i toa dobro..

Se ke se vidi :)

Potoa pod nas pritisok , Shkendija na nekoj nacin uspea da postigne GOL za 1-0 pa i za 2-0 .. na kraj raskiravme mnogu..

Toa e..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Зашто тензичен, што се случило ?
Имало 2 црвени картони ,ама зошто нека кажат тие шо гледаа и мене ме интересират...

БТВ,Каков е тој шампион со претпоследна екипа шо не можат да победат ? :notworthy:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Имало 2 црвени картони ,ама зошто нека кажат тие шо гледаа и мене ме интересират...

БТВ,Каков е тој шампион со претпоследна екипа шо не можат да победат ? :notworthy:
shkendija.
?

П

Паспарту

Гостин
Она што го зборувам 1 година тоа и се оствари, чим не им одговара резултат на чкендија одма проработува она дивјачкото во нив, а кај и да е ќе почне и тунелот да влегува во форма...

Тука е ФФМ сега, ќе ги спаси исто како што до сега 1000 пати ги спасуваше...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Треба да ги казнат и да ги пратат до крај на есенскиот дел да играат во Струмица место на домашен терен секако без нивна публика.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.147
Па ако влегле фанови на терен да тепаат противнички играчи мечот требало да биде прекинат, и службено Шкендија да загуби ( ОВА ВО СЕКОЈА НОРМАЛНА ЗЕМЈА Е СЛУЧАЈ ), ама тоа ти е, пуста македонска реалност, само покажуваме зашто имаме мизерен фудбал во земјава кога го толерираме она што НЕ СМЕЕ ДА СЕ ТОЛЕРИРА.

Да се паметни Охрид да поднесат жалба до ФФМ и во пакет со македонските клубови да инсистираат Шкендија да биде казнета и со одземање на овие 3 бода и со забрана за гледачи бајаги време ...

Кој тим во вакви околности може да игра на резултат, кога им биле тепани играчи од публиката ?!

Срамота.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Вака?
Sea se vrakam od Stadion ..
Mnogu od nasite vlegoa u stadion gi napadnavme 2 igraci na Ohrid ( 2 fraeri ) koi bea tepani i toa na super nacin haha
Potoa pod nas pritisok , Shkendija na nekoj nacin uspea da postigne GOL za 1-0 pa i za 2-0 .. na kraj raskiravme mnogu..
Toa e..
Мислите дека и вашите играчи требит да дојдат да играте во Охрид?

А Охрид играше со 9,5 играчи поради вирус пола екипа не тренираше.Ебави ја победата смешна е :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom