- Член од
- 26 март 2011
- Мислења
- 592
- Поени од реакции
- 79
Natprevarot : Shkendija - teteks mozete da go gledate na www.telajmi.com DOWNLODIRAJTE ja veetle mislam !!!
pozz
pozz
Ова и не е толку лошо, да ја гледаше Металург - Ренова тогаш да видиш...Ме интересира дали некој ја гледа Металург - Брегалница??? Ова е дефинитивно најкатастрофалната утакмица што сум ја гледал у мојве 20 године. Беда жива!!
Тоа ти е, дивјаци...Публиката изреволтирана фрлаше предмети на терен.
Не дај Боже да извада нерешено Тетекс, инаку нема жива глава да извадат играчиве од стадион.Чекај уште не дошло времето да тепаат по тунели, ќе биде и тоа за некое коло...
Ти англичанец си , или си од тие кои онесвестија еден тренер на кошаркарски натпревар ?Тоа ти е, дивјаци...
Знам, јасно ми е се. Оддамна реков јас, се чека Шкендија да губи на полувреме или пак да не победи на крај за да проработи оној нивниот познат тунел...Не дај Боже да извада нерешено Тетекс, инаку нема жива глава да извадат играчиве од стадион.
Извини у право си, штом и други имаат направено вакви стварно ондак во ред е, нема ништо лошо во ваквото однесување, терајте напред, ако примите уште еден гол и пиштоли извадете и одма пукајте во судиите и противничките играчи, што е битно, кога некои странци онесвестиле тренер на кошаркарски натпревар па зошто вие да не правите вакви ствари.Ти англичанец си , или си од тие кои онесвестија еден тренер на кошаркарски натпревар ?
Играчите беа ставени пред дилема, дали живот или премии од 5000 евра. Под огромен притисок уште непочната утакмицава. Ама не вреди да се ризикува живот за вакво мизерно првенство.Знам, јасно ми е се. Оддамна реков јас, се чека Шкендија да губи на полувреме или пак да не победи на крај за да проработи оној нивниот познат тунел...
Тие дивјаци не се странци туку навивачи на МЗТ.Извини у право си, штом и други имаат направено вакви стварно ондак во ред е, нема ништо лошо во ваквото однесување, терајте напред, ако примите уште еден гол и пиштоли извадете и одма пукајте во судиите и противничките играчи, што е битно, кога некои странци онесвестиле тренер на кошаркарски натпревар па зошто вие да не правите вакви ствари.
anyway....
nema da ti vozvratim na los nacin,bidejki sum vo dobar humor..gubitnicite imat pravo da se lutat, taka ni vikavte nas kogaj tepavte 1-0ДА!!! Овја беа тиа што са најфер, што највише заслужиле титула!!! АЛО БРЕ СЕРЕТЕ ЗА МЕТАЛУРГ МЕСТЕЛ УТАКМИЦЕ!! А ШТО ПРАЕТЕ ВИЕ БЕ?!?! 7000 евра на Пелистер, денеска уште фалеше од трибина да влезете и вие да судите!!! Ама дур ни е ваква државава уживајте, молите се само да не проработа свеста на македонецот, е тек тогај ќе ве видим.