Македонски титлови -> побарување!

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
дали некои ке ми каже во што е проблемот значи кога ставам некои превод на филм ( македонски или српски ) не го дава убаво туку го дава со некои чудни знаци а кога ставам некои друг на пример англиски или бугарски се е во ред

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
дали некои ке ми каже во што е проблемот значи кога ставам некои превод на филм ( македонски или српски ) не го дава убаво туку го дава со некои чудни знаци а кога ставам некои друг на пример англиски или бугарски се е во ред
Во плеероt смени ја поддршката (за мак и српски треба да ти биде селектирано Cyrillic,а за другите Central European мислам)

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Дали некој може да ми најди превод за "What women want" (2000) со Мел Гибсон и Хелен Хант на македонски јазик?

Член од
15 јуни 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Имам проблем со Македонските преводи. Го спуштам преводот, го вклучувам во плеерот и и секогаш ми се јавуваат некои изопачени букви. Тоа се случува само на македонските преводи
на другите пр. Хрватски, Српски се е во ред и работат добро. Дали е можно да е до Fontot. Но во секој случај имам наместено МАЦ Ц Тимес.
Ако знаете во што е проблемот одговорете ми.

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
За A Night At The Roxbury 1998 македонски превод ако може да ми најде ... Ако нема македонски може и српски, или некој балкански :D

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Requiem for a Dream филмов е лом ако може некој да ми најде или напраи превод на македонски јазик ФАЛА МНОГУ ОДНАПРЕД ЧЕКАМ :)

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Превод за Два ипол мажи (Two and a Half Man) сезона 7 (Македонски, српски, хрватски)

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
дајте за requiem for a dream бе алооооооо :) капнав да го глеам филмов

H

HITCH

Гостин
ZEMSKÝ RÁJ TO NAPOHLED било каков превод, на чешки е не разбирам скоро ништо

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Превод за Tears of the Sun барав на divx titlovi но нема сите каснат ако може некој да ми даде или да ми каже од каде да слегнам. Фала однапред

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Aко може превод за филмот Егзорцист 1978 не мора да е на македонски може и нa српски,фала однапред :pipi:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
јас симнав неколку филма..и што е тоа WinRar..? :icon_lol::icon_lol:
секогаш се појавува тоа и нз како да го отворам филмот..:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom