Македонски титлови -> побарување!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
slegov prevod za eden film i sega kako da go namestam??? nov sum so ovaa rabota,pomos malce?

V

Viktor g

Гостин
Батка како што ти е плеерот само влечиго преводот во него или иди на внеси превод insert subtitle ако некој има превод за Dude, Where's My Car македонски нормално нека каже инаку македонски превод можеш да направиш за 3 дена така што ај на работа

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
ќе ве замолам да ми најдете македонски или српски превод од Caught in the Crossfire (2010) ,се отепав од барање и не можам да најдам!!
фала однапред!!
:)

А

Анноун

Гостин
некој да ми најде превод за овој германскиов madchen madchen . се отепав од барање , ни српски , ни бугарски , ни хрватски можам да најдам , македонски па ич :)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
македонски превод за the nightmare before christmas..fala!

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Не мора да е мак превод било каков од балканот (само не бугарски) за Округот Оринџ 4 сезона од 11епозода па нагоре.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
78
Поени од реакции
2
Здраво,
може ли некој да ми каже од каде може да го симнам "The secret" заедно со превод?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
преводи за witchville и beauty and briefcase??? македонски, спрски, хрватски или што и да е...

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Некоја хумана личност да се најде да ми најде превод за ,,Pearl Harbor,, на македонски? :jaj:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ми треба превод за D-Tox со Сталоне. Да не биде од Титлови.ком пошо ниеден не фаќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom