Македонски леб

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
ммммммм домашно лепче сакаммммммм сегаааааа

Elena F.Sinatra

Temper Tantrum
Член од
5 август 2008
Мислења
227
Поени од реакции
15
Топ, уште ако се печел под вршник, па и топол, милина, па со патлиџанче и сиренце... Прсти да си изедеш :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
леле едвај ги читам овие...неможам ааа утре ќе терам некоја од бабиве да ми напраи е многу е убаво бре па уште коа е топол и коа маргаринот се топи одозгора лелееееее:nesvest:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
закон...јас дома такво јадам, мајка ми само такво купува...она што го декларираат како “селско“ лебче во продавница...

Член од
25 мај 2008
Мислења
40
Поени од реакции
37
Еднаш имам јадено топол леб испечен во земјена Фурна заедно со преубаво овчо сирење:cuc::cuc:.Дури сега-после толку години жлездите ми лачат плунка :cuc::cuc:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
леле завчера купив од фурната баба тала во драчево многу убаво мераци а иначе и домашно лепче е убаво мммм

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.931
Поени од реакции
23.058
Обожавам домашно лепче плус намачкано со лутеница .... бреееееее ммммм...и сиренце ... мммммммм

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
нашиот е најубав...мм а тек баба ми коај ќе напрае...милина..мек...вруч..мммм да јадеш и да не прекинеш...ммммм еххх тоа...еее....:pipi:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Topol leb zaedno so Belo sirenje i ajvar ... = 7 leboj vo deno :smir:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
јас секој ден јадам селско лепче ама некако почна и тоа да ми здосадува и да ми се одјадува:toe:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Svezo domasno lepce e najubavo pred vecera ili rucek da se napravi leleel kakvo e meko da ti e merak da go izedes!!!:smir:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
има еден прилепски леб шо е....лелееее ејјј незнам колку парчина изедов толку убав леб не сум вкусила во охридов саде вештачки додатоци
во Прилеп баш моите роднини купуваат домашен леб у круг преубав е кога одам само тоа и биено сирење најмногу јадам

Kajgana Shop

На врв Bottom