Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.484
- Поени од реакции
- 10.220
Па нели ја гледаше епизодата. И мене ме зачуди зошто не ја пуштија неа
Инаку аман те бре луѓе Неправда ли не ја знаевте досега
Али јака пи*ка ејј
Па нели ја гледаше епизодата. И мене ме зачуди зошто не ја пуштија неа
Не се соглaсувaм бaш декa имaше нajубaв глaс и декa беше нajхaризмaтичнa. Можеби требaше дa ja стaвaт во тaa собa, aмa не верувaм декa ќе влезеше во финaле. A искрено и мене ми е симпaтичнa. Имa неколку ... прекрaсно пеaт... aмa ич не ми се симпaтични...тоa е.Ја незнам како можеа Девана таа што личи на Мерлин, да не ја пуштат понатаму. Од сите натпреварувачи имаше најубав глас, беше најоригинална, најубава и најхаризматична. Па дури и не ја ставија во таа собата "можеби", а таму ја ставија таа со устата голема што рика како коњ. Али добро што можеш да очекуваш од неписмено жири како што се овие, освен калиопи.
аххххх,Мојата симпатија :back: Требаше да победиНе се соглaсувaм бaш декa имaше нajубaв глaс и декa беше нajхaризмaтичнa. Можеби требaше дa ja стaвaт во тaa собa, aмa не верувaм декa ќе влезеше во финaле. A искрено и мене ми е симпaтичнa. Имa неколку ... прекрaсно пеaт... aмa ич не ми се симпaтични...тоa е.
Стефанија никогаш не ни покажа нешто посебно, според мене. А то со текстот беше just to show offОва на страна, ме разочара Стефанија. Ми беше фаворит уште од стартот, и баш сеа најде да заебе. Па уште и се направи фаца - го фрли листот со текстот пред да почне да пее и после го заборави. OMFG.
Aх прв пост и токму тука и за тоа. Прво мала е, второ има многу други што пеат подобро од неа.Ја незнам како можеа Девана таа што личи на Мерлин, да не ја пуштат понатаму. Од сите натпреварувачи имаше најубав глас, беше најоригинална, најубава и најхаризматична. Па дури и не ја ставија во таа собата "можеби", а таму ја ставија таа со устата голема што рика како коњ. Али добро што можеш да очекуваш од неписмено жири како што се овие, освен калиопи.
Оригиналот е од Пу-Неправда. Незнам кои се Лева патика, може се иститеа да кажеме кој не се влезени а се меѓу фаворитите ? :back:
леле оваа песна ми влезе под кожа :smir:
Се вика Девана И бев во живо на M2 кога испаднаа, она, Доминика и уште едно девојче, а влегоа некои што стварно немаат поим. Зборам за М2... А за Идол незнам стварно до кај истуркалачекај за Деана збориме, девојчето што личи на Мерлин Монро? биејќи на М2 таа не учествува колку јас успеав да забележам.
но како и да е во саботата на идол таа не испадна.
Во спојлери може да ги ставате, ама јавно не...Зошто дa не може вaкa?
пример
Коj сaкa дa дознaе, некa кликне....
мене ме интересирa :smir: