Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Некој да не има видео од тие двајца што се жалеа? Тој што бил признат од компетентни лица во Софија, Белград и Ниш и тој цигото? :pos:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Некој да не има видео од тие двајца што се жалеа? Тој што бил признат од компетентни лица во Софија, Белград и Ниш и тој цигото? :pos:
http://mesto.com.mk/video/8OKK9XYRNNN5/Macedonian-Idol--%D0%92%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%B5

Еве го. Леле колку се јаки.

"Мојот глас е оценуван од многу компетентни личност во Софија, Ниш, Белград. Значи јас од своите паднав, од туѓите не паднав, од своите паднав. Океј нема проблем."

Ова доаѓа нешто во стилот - ко ќе станам славен во странство ќе дојдам и ќе ви се одмаздам :pos2:. Најтрагично е што сигурно има околу 40 години според физиономијава.

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Не е македонски, ама заслужува да се погледне. Е ова е вистински идол, секоја чест за пеењето....

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
http://mesto.com.mk/video/8OKK9XYRNNN5/Macedonian-Idol--%D0%92%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%B5

Еве го. Леле колку се јаки.

"Мојот глас е оценуван од многу компетентни личност во Софија, Ниш, Белград. Значи јас од своите паднав, од туѓите не паднав, од своите паднав. Океј нема проблем."

Ова доаѓа нешто во стилот - ко ќе станам славен во странство ќе дојдам и ќе ви се одмаздам :pos2:. Најтрагично е што сигурно има околу 40 години според физиономијава.
Ќе видиш ти еден ден на сите ќе ни плесне во фаца, поготово на Игор и Калиопи кои не се компетентни :pos:

A цигово
Многу ми е неубаво што вака би ви обратил како вас, на вас :pos::pos::pos::zver:

Суровост голема ... заради што ... врска нема :pos::pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ќе видиш ти еден ден на сите ќе ни плесне во фаца, поготово на Игор и Калиопи кои не се компетентни :pos:

A цигово
Многу ми е неубаво што вака би ви обратил како вас, на вас :pos::pos::pos::zver:

Мојот омилен дел дефинитивно.
"Ова не може никако, никако, со зборови да се опише. Суровост голема" (зборчињата ги кажува со пауза од по пет секунди):pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

A цигово

ИНТЕРНО ОДДЕЛЕНИЕ коментира 4 ден. Одговор | Spam Малку фалш во 3ти круг но гласот ти беше Феноменален подобар и од школовани соло гласови.
ОДЛИЧЕН СИ ПЕРКОВ ПРОДОЛЖИ ТАКА И ОБАВЕЗНО ПРИЈАВИ СЕ ДО ГОДИНА-СИГУРНО НЕ ТИ БЕГА ИДОЛОТ.
Колешките на мама Интерно одд.

коментар одоздола

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Веќе 50 страни постови, а уште не е почнато шоуво со посериозниот дел...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

A цигово

А има клип од настапот негов? Баш би сакал да слушнам како пее ! :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Може некој да ми даде линк од сите натпреварувачи моментално?

--- надополнето ---

Едит: најдов

В

Вори

Гостин
Јас се извинувам ама некој да не може да ми најде видео од тој дечкото од Радовиш што мислам дека беше со црна шарпа на глава и брадиче.
Не знам зошто,али ненормално многу ме потсеќаше на Фреди Меркури во гласот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom