Коловрт
Озимандија
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 9.165
Море има и повеќе од колку што мислиш. Некои и се веќе познати. Потребно ли е да почнам...П.с камоли и кај нас да имаше вакви таленти... ех...
Море има и повеќе од колку што мислиш. Некои и се веќе познати. Потребно ли е да почнам...П.с камоли и кај нас да имаше вакви таленти... ех...
Се слагам со Давор, форсирајќи некои кои немаат поим никој не ги ни забележува оние кои стварно имаат нешто да покажат, освен кусите сукњички и добриот задник. Битна е шминката, битно е да си наштиркан, разголен.. во принцип, ете тоа е битно..А,како тој добар музичар ќе успее во музиката ако некаде не се експонира?
Знаеш ти дека има деца што пејат подобро од пола македонска естрада,а никој не ги знае?
Според она што јас го сфатив, жири веќе си има и само анкета има кој претпоставувате дека е/ кој сакате да е бидејќи секако ние жирито нема да го видиме додека не почнат да ги даваат аудициите на тв и малце си се ладат со нас кој е :tv:Не ми е јасно слабо го пратам ова со Идол, но вчера видов нешто многу нелогично уште од самиот старт...
Иде анкета на А1 ексклузив за тоа кој сакате да биде во жирито, и како тоа ќе се одбере, а од друга страна оди и информацијата дека охрид е завршена аудицијата и се сели во кавадарци... како е можно да имаме завршена аудиција во некој град а да нема жири сеуште? сите идоли кои сум ги гледал имаат трочлено жири кое е заедно од прв до последен ден, земаат четврт член од градот каде се врши аудицијата, во најраните фази, за кога ќе дојде селектирањето да може да одберат тие тројца. Кај нас изгледа жирито ќе се составува откако ќе се селектираат кандидатите?
Мислам или нешто јас немам разбрано ( што е можно пошто не го следам многу) или некој по милионити пат пробуе да направи будали од нас...
Ако знае некој нека ми каже
Однапред благодарам
БлагодарамСпоред она што јас го сфатив, жири веќе си има и само анкета има кој претпоставувате дека е/ кој сакате да е бидејќи секако ние жирито нема да го видиме додека не почнат да ги даваат аудициите на тв и малце си се ладат со нас кој е :tv:
Па неможат тие што биле на аудиција и ги одбиле од инает да кажат на некого кој е жири па да се дознае некако?Според она што јас го сфатив, жири веќе си има и само анкета има кој претпоставувате дека е/ кој сакате да е бидејќи секако ние жирито нема да го видиме додека не почнат да ги даваат аудициите на тв и малце си се ладат со нас кој е :tv:
Ќе се дознае, да поминат неколку аудиции и ќе почне да се шушка кои сеПа неможат тие што биле на аудиција и ги одбиле од инает да кажат на некого кој е жири па да се дознае некако?
кој глас го има, а тој си игра мајтапТемава со овие коментари треба да се префрли во ЧДА.
Сите маваат сеир, а не е за мавање сеир -.-
Нејсе, мислам дека со тоа што А1 е органиатор, ја утнале работата. Ќе одберат неписмено жири, со луѓе што појма си немаат од музика.
Според мене, во жири би требале да бидат Калиопи, Игор Џамбазов и Гиш.
Некој ако бил, пеел, нека каже искуство, како поминал итн итн, може и составот на жирито да ни го открие.
Ке имаме најверојатно фолкери у финале ако има уште некој ваков у жири.Што е со рокерите?Знае ли оваа да препознае рок талент?Ако нема рок у финале идол не е интересен...секаде има...Еднa од жирито била Сузана Турунџиева, другите никој не ги кажува.