Македонскиот Феномен

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
krakra напиша:
тотално доминиране ср'бската култура, на културата на д'ржавата, којато сега е буништето на Европа и нема особени изгледи да стане нормална д'ржава в близко време..това говори само за едно - Вардарска Бановина
Чуваш монголоиден, ти си погледал ли тв планет, или како се вика таа вашата монголоидна телевизија? Јас мислев дека поголеми сељачишта од Србите нема, ама вие чувашкиот накот ептен јако ме демантиравте!!! :icon_lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Нзад на темата да не банира и брижам, сите, јасно, ни ТВ планет, ни ТВ кур се тресе у ладна вода.
Сељачаана има кај нас, тоа е маката.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Дедо Ное!

Нас ниту овој не не спасува ако самите не се свестиме!

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Ke napravam malo nadovrzuvnje na temava so muabetot na topikot za smrtta na Slobodan Milosevik. Mislam deka tamu ima mnogu poveke prostor za naoganje na odgovorite na prasanjata koi gi ima postaveno Nacionalist.
Prosto mi se gadi koga gi citam site onie dusegriznici i srboljubi kako so bolka vo dusata pisuvaat za istoriskata zaguba na onoj koj im bese se vo zivotot.
Paralaelata mi e tokmu tuka.
Ako polovina nacija veruva deka toj bil Spasitelot i deka se e zagovor i deka nie sme samo marionetite vrzani na vrvki a severnjacive sami se borat so cel svet, ete gi odgovorite zasto 15 godini podocna sme napaleni na se sto ide od tamu vklucuvajki go i turbo-folk gjubreto. Mentalitet.
I se poveke sum na mislam deka ni Mojsej ni Noe nema da ne spasi. Se mi se cini ovde treba eden dobar Brus Wilis so toa avtomatite na ramo i samo grrrrr, grrrrrr na site strani.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Добро е Брус Вилис рече, место Валтер или Рамбо. А бе ни треба рез.

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Штета, интересна беше темата за Милошевиќ, ама дискусијата е забранета (како Милошевиќ да е администратор).

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не е админ, ама многу има кавгање.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Off topik

:eek:ftopic:
Re-otvorete ja temata, Sloboljubcive imaat potreba da se doizdrkaat.
Bidete fer i humani ova im e zadnje, covekot odi vo zaborav.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.194
Поени од реакции
12.092
Бидејќи многу жал ми падна за нашите верни србоманчиња, слобољубци и исперени комунистички мозочињаи кои сеуште мислат дека поранешните ЈУ територии сеуште се една држава, ќе им дозволам своето последно (се надевам) Србославско излагање да го имаат на темата за нивниот идеолог и офчар, Слободан Милошевиќ.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Андроник напиша:
Бидејќи многу жал ми падна за нашите верни србоманчиња, слобољубци и исперени комунистички мозочињаи кои сеуште мислат дека поранешните ЈУ територии сеуште се една држава, ќе им дозволам своето последно (се надевам) Србославско излагање да го имаат на темата за нивниот идеолог и офчар, Слободан Милошевиќ.
АндроникАндроникАндроникАндроникАндроник:je:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
АндроникАндроникАндроникАндроникАндроник АндроникАндроникАндроникАндроникАндроник АндроникАндроникАндроникАндроникАндроник АндроникАндроникАндроникАндроникАндроник

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Jakov напиша:
:eek:ftopic:
Re-otvorete ja temata, Sloboljubcive imaat potreba da se doizdrkaat.
Bidete fer i humani ova im e zadnje, covekot odi vo zaborav.
Конечно, малку културно ниво.

Да признаам, и мене ми е смачено од српската простотија. Мислам дека е крајно време да се откачиме од минатото, и да се угледаме на Западот, и УСА, зашто тоа ни е иднината:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.194
Поени од реакции
12.092
Jakov напиша:
АндроникАндроникАндроникАндроникАндроник:je:
Jakov, знаеш шо м текна? На темата за Слободан Милошевиќ да прикачиме еден мал миди или мп3 фајл кој ќе пее секогаш кога ќе се отвори таа тема. Не знам само која да ја ставиме, Хеј Словени или Југославијо од Лепа Брена? Сепак, да му се невиди, ова е последната икона на поранешните Југословени, шо ќе прават луѓето во иднина, на кого ќе дркаат?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Прекинете, не можам веќе да се смеам!

А и не можев да издржам да не искоментирам!

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Андроник напиша:
Jakov, знаеш шо м текна? На темата за Слободан Милошевиќ да прикачиме еден мал миди или мп3 фајл кој ќе пее секогаш кога ќе се отвори таа тема. Не знам само која да ја ставиме, Хеј Словени или Југославијо од Лепа Брена? Сепак, да му се невиди, ова е последната икона на поранешните Југословени, шо ќе прават луѓето во иднина, на кого ќе дркаат?
Ako ne ja najdes Hej Sloveni stavi im ja Mars na Drini.
Za drkanje ne e problem. Eve planiraa spomenik na Tita da mu pravat.

Kajgana Shop

На врв Bottom