Македонска фудбалска репрезентација

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Цениве се горе-доле ОК, не знам што очекувавте вие.
Туку кажете, кога се пуштаат во продажба, да ја видиме дружината на Чеде во живо. :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
А ако беа картите 200 денари, 1200 плус 400 картите после јадење ќе ти дојдеше 2200. Да беа 100ка (што е надвор од памет) ќе ти дојдеше 2000. Тие 300-500 денари толку ти менуваат?
Ми менуваат да одам или да неодам. Ти би идел до Тетово да гледаш натпревар на репрезентација?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Ми менуваат да одам или да неодам. Ти би идел до Тетово да гледаш натпревар на репрезентација?
Да. Би одел и до Битола, ако сум решил да гледам. И ако разликата е 150-250 денари по човек, реално не е никаков проблем. Два-три натпревари годишно се. Да не треба да ни даваат и бесплатен превоз и карти за да ги гледаме?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А мене најјаки ми се коментарите од типот „најевтино се гледа репрезентацијата кај нас“.
Ко за цената на горивата, дека е најевтина. А и струјата, па така и за репрезентацијата. :icon_lol:

Настрана тоа, ако сакате да си ја гледате Гоцевата раса на зелен тепих, ќе си платите колку што ќе ви кажат. Сепак, стадионот е нов и треба да се поскапи картата, знајте колку пари се дадени во стадионот?

П.С. Ваши пари....:icon_mrgr:

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Добро незнам што е проблемот со картите. Да, треба поголема организираност да се дојде од некој друг град, а не само од Скопје. Ама колку пати игра репрезентацијата па сега да се прави толку фама за ништо, еднаш во три месеци можеби, па ако сака некој да гледа може и да си заштеди.

P

pepito*

Гостин
Бев за утакмицата Работнички - Металург во саботата (сакав Вардар да го гледам, ама немав шанса, пошто бев само во саботата во Скопје) и сум импресиониран од изгледот на стадинот. Реално, заслужува утакмица на репрезентација да биде од 150 - 400 на онаков стадион, кога една лигашка утакмица кошта 100 денари. Ќе одам за двете утакмици, затоа што ми се наполни душата што видов еден таков стадион во нашата држава, а и по долго време гледам нашата репрезентација да игра добар фудбал. Одвај чекам да дојдат 12 и 16 октомври и да навивам за Македонија со уште 30000 Македонци. Инаку од Прилеп сум и најверојатно со организиран превоз со комбе ќе одам, со другари.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.977
Поени од реакции
9.642
E aj batalete ja temata karti skapi kurac palac.... Koj ima zelba da ja gleda utakmicata ke dojde i kraj... Ako treba i 3-4 dena nema da iskaca ama ke dojde i ke ja gleda... Taka da apsurdno e da se zbori skapo bilo... Inace sto mislite koj e najblisku do reprezentacijata od ovie novive igraci koi se na radar kaj Cede???

P

pepito*

Гостин
E aj batalete ja temata karti skapi kurac palac.... Koj ima zelba da ja gleda utakmicata ke dojde i kraj... Ako treba i 3-4 dena nema da iskaca ama ke dojde i ke ja gleda... Taka da apsurdno e da se zbori skapo bilo... Inace sto mislite koj e najblisku do reprezentacijata od ovie novive igraci koi se na radar kaj Cede???
Ранѓеловиќ и Спировски.

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
За да ја гледам 97та репрезентација на свет и 100 денари се многу. Рачунајте ако се победат по некоја случајност двете утакмици, картите може да стигнат до 1000 денари. Како беше тоа, лаком ...

F

FARANG

Гостин
За да ја гледам 97та репрезентација на свет и 100 денари се многу. Рачунајте ако се победат по некоја случајност двете утакмици, картите може да стигнат до 1000 денари. Како беше тоа, лаком ...

Ако така размислуваш слободно седи си дома. Ми е гајле кое место е ранкирана јас идам да си ја бодарам МОЈАТА репрезентација.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
не мораш да одиш никој не те тера
а инаку како секаде во светот ако имаш резултати нормално дека поскапа карта ќе бараш

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
не мораш да одиш никој не те тера
а инаку како секаде во светот ако имаш резултати нормално дека поскапа карта ќе бараш
Со големите очекувања доаѓаат и големи разочарувања. Јас сум рекол не одам додека не се оправи репрезентацијата. Ќе си идам само на Вардар.
Ако така размислуваш слободно седи си дома. Ми е гајле кое место е ранкирана јас идам да си ја бодарам МОЈАТА репрезентација.
Ех не беше така пред 6 месеци ...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.218
Смешно ми е коа ќе рече греота е за ваков стадион да биде ефтина карата..па вреди да се даде поише.Божем некој од свој џеб инвестирал па сеа си ја враќа инвестицијата:)

Kajgana Shop

На врв Bottom