Ми менуваат да одам или да неодам. Ти би идел до Тетово да гледаш натпревар на репрезентација?А ако беа картите 200 денари, 1200 плус 400 картите после јадење ќе ти дојдеше 2200. Да беа 100ка (што е надвор од памет) ќе ти дојдеше 2000. Тие 300-500 денари толку ти менуваат?
Да. Би одел и до Битола, ако сум решил да гледам. И ако разликата е 150-250 денари по човек, реално не е никаков проблем. Два-три натпревари годишно се. Да не треба да ни даваат и бесплатен превоз и карти за да ги гледаме?Ми менуваат да одам или да неодам. Ти би идел до Тетово да гледаш натпревар на репрезентација?
Ранѓеловиќ и Спировски.E aj batalete ja temata karti skapi kurac palac.... Koj ima zelba da ja gleda utakmicata ke dojde i kraj... Ako treba i 3-4 dena nema da iskaca ama ke dojde i ke ja gleda... Taka da apsurdno e da se zbori skapo bilo... Inace sto mislite koj e najblisku do reprezentacijata od ovie novive igraci koi se na radar kaj Cede???
Dobro oni se veke vo reprezentacijata..... mislev na obie koi se vo moznost prvpat da zaigraat?Ранѓеловиќ и Спировски.
За да ја гледам 97та репрезентација на свет и 100 денари се многу. Рачунајте ако се победат по некоја случајност двете утакмици, картите може да стигнат до 1000 денари. Како беше тоа, лаком ...
не мораш да одиш никој не те тераЗа да ја гледам 97та репрезентација на свет и 100 денари се многу. Рачунајте ако се победат по некоја случајност двете утакмици, картите може да стигнат до 1000 денари. Како беше тоа, лаком ...
Со големите очекувања доаѓаат и големи разочарувања. Јас сум рекол не одам додека не се оправи репрезентацијата. Ќе си идам само на Вардар.не мораш да одиш никој не те тера
а инаку како секаде во светот ако имаш резултати нормално дека поскапа карта ќе бараш
Ех не беше така пред 6 месеци ...Ако така размислуваш слободно седи си дома. Ми е гајле кое место е ранкирана јас идам да си ја бодарам МОЈАТА репрезентација.