Македонска фудбалска репрезентација

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Кога нивата ја орат Словаците.. ексклузивно на МТВ1 :D

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Абе ке изгубеме ли?
Цел саат се мислам дали да ја ставам 2 на 200 денара сингл.
Наште се дрва ептен,но на Словаците не и треба победа нели? Па затоа ме копка.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе ке изгубеме ли?
Еииии па и ти за 200 денари се мислиш. Стај си 1000, чиста 2ка :)
Мој предлог, 2&3+.

Иначе онака мислење, x-2 и 3+ е утакмицава. Штета што немам ебан денар, иначе ќе ги искинев денеска.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Еииии па и ти за 200 денари се мислиш. Стај си 1000, чиста 2ка :)
Мој предлог, 2&3+.

Иначе онака мислење, x-2 и 3+ е утакмицава. Штета што немам ебан денар, иначе ќе ги искинев денеска.
скупе су паре :pos:
кога ке се знаат составите?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Абе ке изгубеме ли?
Не се мисли до толку многу ќе изгубиш/добиеш :D

Ја ги ставам сеа 2-23+ со 300
7.7 коефициент е топ :D

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
Утакмицата е во 19,40 иначе во живо на МТВ да гледаме,,фудбал,,. Со овој состав со Хари на чело, со играчи кој плакат на тренерот (читај Јонуз) за да играат, толку. Додека да се свестиме што ни се случува ке паднеме на ранк на Сан Марино, Андора, а Малта би била велесила за овие нашиве ,,ФУДБАЛЕРИ,,. Денес ке се потрудам да ја гледам, ако успеам да издржам до крај, но не очекувам ништо добро, освен ако не ја наместиле...Додека не се смени се од корен, фудбалери поранешни истакнати да седнат на кормилото на ФФМ, до тогаш ке се радуваме на некоја случајна победа и некое изненадувачко реми против посилните.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
скупе су паре :pos:
кога ке се знаат составите?
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/matches/season=2012/live/day=21/session=1/match=2002233/matchcenterlight/index.html

еве ти ги составите...

ја мислам дека „ќе изненадиме“ вечерва...

а сакам да не декласираат, и оние 200 души у публика да имаат патлиџани и јајца понесено со себе...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Одамна не сум гледал некој добар хумор, еве шанса.

До пред 2-3 години (не дека ни беше којзнае што фудбалов ама поарен беше колку толку), пред секоја утакмица ми се тресеа и раце и нозе и едвај го чекав, за разлика од сега кога ама уопште не ме интересира кога и со кого играат. До толку го утепаа фудбалов, што направија на секој човек да му се згади од фудбал и од македонска репрезентација. А богами за тоа треба многу...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Одамна не сум гледал некој добар хумор, еве шанса.

До пред 2-3 години (не дека ни беше којзнае што фудбалов ама поарен беше колку толку), пред секоја утакмица ми се тресеа и раце и нозе и едвај го чекав, за разлика од сега кога ама уопште не ме интересира кога и со кого играат. До толку го утепаа фудбалов, што направија на секој човек да му се згади од фудбал и од македонска репрезентација. А богами за тоа треба многу...
Истото сакав и јас да го кажам брат..

Иначе со Ерменија си ја фатив кец у кец, ќе видиме у вечерва дали ќе биде два у два.

Kajgana Shop

На врв Bottom