Македонска фудбалска репрезентација

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
http://mkfudbal.com.mk/mkfudbaltv Еве добар стрим , бар мене не ми кочи ич ... Него пред заменава на Величе , имаше ли други замени и кој беа ? Ако знае некој нека пише ...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Незнам за вас, но до некаде посмирено ми играат, при проигрувањата по земја мислам. Долгите топки се непрецизни како и секогаш.

П.С. Интересни се овие навивачиве од Азербеџан како се возбудуваат коа има подавања на средина од теренот. :D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Честито Победа...до Јонуз изгледа било :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Абе друго е со млади деца одма се гледа желба за докажување. Само Шумата да се тргни, да се форсираат Ѓуровски, Тасевски еве од младиве добри се покажаа доста...и ни останува само да се надеваме. +1 за победата :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Некој знае статистика како се изиграни натпревариве коа Бабунски е В.Д. селектор?

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
тој спировски е ристовски а трајковски е тричковски... Кометаторот на стримот што сте го гледале веза немаше со тоа имињата... инаку Честито победа! ВЕЧНА МАКЕДОНИЈА!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
До селекторот и до изборот на играчите е.Уште не ми се допаѓа кои играат,треба уште работа и смена.А за победиве џабе и оваа и со Ерменија и Андора да тепаат па макар и да изненадат со Словачка,кога нареден циклус стартуваме од 5-ти шешир.Е тогаш нека му ја мислат.

Kajgana Shop

На врв Bottom