L
Löwe
Гостин
Начевски
И Арена Сонце во ПрилепAко сакаат да има публика само коа ќе игра нашата репрезентација, во ред, нека им понудат на нашите.
На финалето кое се одигра тогаш во Скопје, во Борис Трајковски, имаше катастрофална посета, пензионери од Норвешка и тук таму некој залутан гледач, кој немал работа во недела попладне, па му текнало да го изгледа финалето, да не зборам за останатите натпревари во групната фаза, исто и во Охрид беше лоша посетата..
Немаше никаква реклама за тоа првенство, можеби од друг аспект беше добро организирано, се збори дека и најдобро организирано првенство до тогаш било. Ама тоа го зборат за секоја наредна организација
Ама сепак и не е така лошо да се потруди Владата и РФМ, кога веќе им го понудиле, да фрлат некое евро на дотерување на салите... да не биди само во Скопје и Охрид, Велес има сала со четири трибини, им треба само дотерување од надвор и в натре да заличи малце, исто така и Кавадарци, ништо помалце не е од таа во Охрид.
Да не ми испадни празен муабетот на крај =)
Ракометот во Унгарија е најпопуларен спорт .Како може да нудат на земји кои се веќе пласирани.Кој тогаш ќе ја замени Холандија?
Не може они сепак да влезат и плус некој друг да наместат да го организира.
А овој пат сигурно би имале поголема публика сега и Црно Горците и Србите се запалени колку толку за ракомет плус и Унгарија и Хрватска би требало да има доволно посетители барем да не се во загуба.
Колку нема врска што да делиме веке сме докажани еднашка во организирање на европско немаме гајле.Ајдеее па сега дури и кај нас дојде ЕП
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 23:51 ---
Заедничко организирање со Србја и Црна Гора мислам дека би била супер опција. Сите задоволни, сите домаќини Ние и мрзиве со по една сала, Србија со 2 и готово. Едно полуфинале во Скопје, едно во Подгорица и финалето во Белград. За трето кај нас Башка добра шанса за тапкање во гради за Грујо на наредните избори
Ако им понудиле би требало да прифатат бидејќи пред домашна публика шансите се уште поголеми ама со Николич помали .Мој фаворити на европсково покрај Македонија се Унгарија и Црна-ГораНема шанса да им понудиле на нашиве да организираат...
Taка и мене ми делува, сеа креваат нешто фама.Нема шанса да им понудиле на нашиве да организираат...