D
dzale1
Гостин
ete sum ja. na www.mafiatetovcanka.kk5.org od galerijata prvata slika najlevo hahhaa fuckin yeaaaahhhhhhhh pozdrav od Tetovo
I bi ja izgubila kladbata..Би се кладела дека се од Ново Лисиче и дека искачаат во Рицар ))
Сепак е ашљак!Мисли дека е Еду од Текен:pos2:Дури и тоа му е вклучено во позадина!vaka slucajno surfaki po net gi vidov mafijasive.Ama imam edna zabeleska za deckoto so sarpata na vrat..aj ve molam razgledajte gi drugite sliki negovi pa posle zboruvajte
eve go linkot http://www.prijateli.com.mk/u/viperrr/gallery/
inace kako sto gledam deckovo e prilicno nabildan so sukanici do gazot.....:uvo:
vaka slucajno surfaki po net gi vidov mafijasive.Ama imam edna zabeleska za deckoto so sarpata na vrat..aj ve molam razgledajte gi drugite sliki negovi pa posle zboruvajte
eve go linkot http://www.prijateli.com.mk/u/viperrr/gallery/
inace kako sto gledam deckovo e prilicno nabildan so sukanici do gazot.....:uvo:
Тука сликите се најважни зашто неможеме да гледаме какви се тие.На Влатко ништо не му фали... нели не требало да цениме според надворешниот изглед... па ај прво запознајте го па ке видите дека местото не му е на темава... :uvo:
Vidi mozes da kakas kolku sakas,detevo e od veles i zaboraiv da pisham deka e hacker(sprint gi hackna, ima nekoja krivicna prijava za kreditni ama nisto seriozno), ne e nikakov kloshar neznam zosto voopsto go potencirate ima zabegan izgled ok toa ,ama neznaci deka se prai mafijas ili slicno,ova se prazni muabeti....:wink:Сепак е ашљак!Мисли дека е Еду од Текен:pos2:Дури и тоа му е вклучено во позадина!
Ова болдираново го кажа за да не заплашиш така?Хехехе...да не си му братучед?Vidi mozes da kakas kolku sakas,detevo e od veles i zaboraiv da pisham deka e hacker(sprint gi hackna, ima nekoja krivicna prijava za kreditni ama nisto seriozno), ne e nikakov kloshar neznam zosto voopsto go potencirate ima zabegan izgled ok toa ,ama neznaci deka se prai mafijas ili slicno,ova se prazni muabeti....:wink:
Ps: ii neznam dali pi*injata vikaat deka e ashalk kako edu od teken....:helou: