Македонска кошаркарска лига сезона 2015/16

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Што се случува со Мак Баскетот.. катастрофале ... Пецко глуми авторитет, а го нема очигледно, не го ебаваат 2 посто... што не земе да собере парталите незнам. Немало пари, па ако нема што седи таму? Зар не ја уназади уште повеќе кошарката од кога седна на фотелја? Некој поупатен вака ако сака да образложи во кратки црти за тоа што се случува во овој спорт ?

Бизнис интереси и профит, впрочем како и многу останати работи во државава. Што да се очекува кога клубовите ги водат политичари и градоначалници кои ги интересира личниот профит. Тешко им паѓа да плаќаат зголемени квоти за странци, затоа што малку е 4-5 во еден тим, треба да се има 10тина странци за кои не сакаат да плаќаат никакви даноци.
Па на сметка на странците нашите кошаркари не ни добиваат шанса. Младинските категории се запоставени итн итн.
Наумовски пак, си замислува дека е император и недопирлив.

Dojde red Sokolite da imaat najvatrena publika u metropolata :facepalm:

Знае некој дали ќе има пренос на Собраниски едно од полуфиналињата во 19:00?

Што е судииве ко дечиња ебате, уу ме пцујат ќе си одам јас лут сум. Мрш маму ви ебам лоповска, свират фаул каде беше чиста банана и после бегаат во соблекувална. Па оној нојот дури и силен се прави кон публиката, море ти ебам носот треба да те искриват од ќотек.
Ај па и овие мтв одбојка ми пуштаат, пола држава не знае што е одбојка а не па наши тимови одбојкарски да знае.

Две години никој не пишал за македонскава лига :D
Каков бродолом им се случи на Работнички во Аеродром.
Загубија 80-44, со само 12 дадени кошеви во второ полувреме, од кои во последна четвртина дадоа само 3 и тоа слободни во последните 2 минути.
Работнички не даде ниту еден кош од игра во последните 12-13 минути.

Каков бродолом им се случи на Работнички во Аеродром.
Загубија 80-44, со само 12 дадени кошеви во второ полувреме, од кои во последна четвртина дадоа само 3 и тоа слободни во последните 2 минути.
Работнички не даде ниту еден кош од игра во последните 12-13 минути.
Не сакале да се замараат се чуваат за домашен терен

Ете колку е интересна и возбудлива, слите полни, реклами фрчат за време на преноси... Кошарката кај нас е во слободен пад.

на крај види го се багнал, aко еден играч зарази цела екипа од ако од 19 .... хаха
Сепак мислам србото си пишува сам, мислејќи дека е интелект....

Овај антич бетер од пеце се напрај кои само партиски послушници се крв му еб*м

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom