Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ај некој од ФА кажете шо е напишано на транспарентите ,само празни сали и крадење пари прочитав :unsure:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Овој десеткуваниов тим на Работнички рамноправен со шампиионскиот на МЗТ.Титула во Аеродром нема да има ни оваа година.
Oсвен Мираковски кој друг не му игра, па што е десеткуван?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Па тој де 70 % од тимот е тој.
Епа требало да мислат со време од Работнички да земат достојна замена за Мираковски.
И што ќе се вадат цела сезона сеа дека тимот му е десеткуван, а уствари еден играч само му е повреден моментално. Далеку е тоа од десеткуван состав.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Овој десеткуваниов тим на Работнички рамноправен со шампиионскиот на МЗТ.Титула во Аеродром нема да има ни оваа година.
Далеку е овој тим на МЗТ од шампионски тим.Моментално Торус е најдобриот тим во лигава веднаш зад нив е Фени па потоа следи еден од МЗТ и Работнички.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Овај Мзт послаб од ланскио дефинитивно....
Јане Петровски ја измислил кошарката за овај србино шо го донесел Тодоров...
Богоев и Тасовски со помош од Хаџибулич ке ја носат цела игра на оваков Работнички без Мираковски....

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Бре бре стручњаци све, уште од 3то коло предвидовте дали имаат тим за титула или не.
3то коло е, сите што играат на терен се нови играчи уште не уиграни како што треба,што очекувавте вие 45 разлика да ги тепаат?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Бре бре стручњаци све, уште од 3то коло предвидовте дали имаат тим за титула или не.
3то коло е, сите што играат на терен се нови играчи уште не уиграни како што треба,што очекувавте вие 45 разлика да ги тепаат?
Не се нервирај толку де ако не сме во право убедине дека грешиме ... :)
Јас не сум фан на ниту еден од тимовиве но ова што го видов од МЗТ денес и тоа што го видов на утакмицата со Торус реално гледано е далеку од врвот.Имаш право и дека сеуште е рано да се донесат заклучоци и дека МЗТ има доста нови играчи но со досегашната игра со ништо не пријажуваат шампионска игра.Промени кон подобро можеби ќе има но за титула треба да има драстични промени кој што тешко дека ќе се случат барем оваа сезона.Можеби грешам па затоа најдобро би било да оставиме времето да покаже.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Не се нервирај толку де ако не сме во право убедине дека грешиме ... :)
Јас не сум фан на ниту еден од тимовиве но ова што го видов од МЗТ денес и тоа што го видов на утакмицата со Торус реално гледано е далеку од врвот.Имаш право и дека сеуште е рано да се донесат заклучоци и дека МЗТ има доста нови играчи но со досегашната игра со ништо не пријажуваат шампионска игра.Промени кон подобро можеби ќе има но за титула треба да има драстични промени кој што тешко дека ќе се случат барем оваа сезона.Можеби грешам па затоа најдобро би било да оставиме времето да покаже.
Нема што јас да ве убедувам, тоа МЗТ треба да го направат а јас верувам дека ќе го сторат тоа. :)
Зборот ми беше дека премногу рано се донесуваат некои заклучоци. За отприлика да се има целосната слика треба бар до полусезона да се почека па потоа да се почне со предрасудите.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Нема што јас да ве убедувам, тоа МЗТ треба да го направат а јас верувам дека ќе го сторат тоа. :)
Зборот ми беше дека премногу рано се донесуваат некои заклучоци. За отприлика да се има целосната слика треба бар до полусезона да се почека па потоа да се почне со предрасудите.
Затоа и реков јас ‘‘ова што го видов од МЗТ денес и тоа што го видов на утакмицата со Торус ‘‘.
Значи зборев јас за овие 2 утакмици кој што ги одигра МЗТ против конкурентите за титула.До полусезона ќе се чекаат само мечевите со Торус и Фени зошто другиве реално гледано лесно ќе ги пројдете.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Куманово ја победи Лирија со 91:83. Во последната четвртина ги стигнаа, преку цела утакмица Лирија имаше предност. Среќа што утакмицата не беше прекината, судиите настојуваа и оваа да ја прекинат.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Ne znam dali ste primetile ama koga vrsi ovaa "profesionalnava" kanal -5 televizija prenos nekade 50%-50% e soodnosot na live kosarka i zabavenite snimki.....koga i out se izveduva oni pravat zabavena snimka a megu vreme padnale 6 kosa....aj sto 90% od natprevarot rezultatot sto go prikazuvaat na tv im e pogresen i sto moram da nagagam kolku e,aj sto majtap si igraat so toa edno poluvreme na eden kanal a drugo poluvreme na drug kanal zosto treba da davaat tursko-bugarski serii ama so ova so zabavenive snimki go preteraa...vcera popizdev maximalno....na poluvreme im se javiv vo taa posrana televizija i se zivo pcuev i kolnev do treto koleno....abe onie idiotite od prva programa za kanal 5 se eurosport be.....na vremeto koga gledav kosarka na prva si vikav od ova podole ne moze da bide.....ama...zatoa ovoj maloumniov reziser sto go vrsi prenosov ocigledno si go onanisi stapot doma na zabaveni snimki pa zatoa posle samo dva prenosa me demantira nacisto....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Уште од Супер Купот сакав тоа да го пишам, они дур даваат репетиција можат комотно 2 акции да се изиграат, аматери ...

А и со резултатот грешат, чекаат да потенцира коментаторот дека поебале за да променат, време никако да стават, ја немаат таа технологија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom