Oсвен Мираковски кој друг не му игра, па што е десеткуван?Овој десеткуваниов тим на Работнички рамноправен со шампиионскиот на МЗТ.Титула во Аеродром нема да има ни оваа година.
Па тој де 70 % од тимот е тој.Oсвен Мираковски кој друг не му игра, па што е десеткуван?
Епа требало да мислат со време од Работнички да земат достојна замена за Мираковски.Па тој де 70 % од тимот е тој.
Далеку е овој тим на МЗТ од шампионски тим.Моментално Торус е најдобриот тим во лигава веднаш зад нив е Фени па потоа следи еден од МЗТ и Работнички.Овој десеткуваниов тим на Работнички рамноправен со шампиионскиот на МЗТ.Титула во Аеродром нема да има ни оваа година.
Не се нервирај толку де ако не сме во право убедине дека грешиме ...Бре бре стручњаци све, уште од 3то коло предвидовте дали имаат тим за титула или не.
3то коло е, сите што играат на терен се нови играчи уште не уиграни како што треба,што очекувавте вие 45 разлика да ги тепаат?
Нема што јас да ве убедувам, тоа МЗТ треба да го направат а јас верувам дека ќе го сторат тоа.Не се нервирај толку де ако не сме во право убедине дека грешиме ...
Јас не сум фан на ниту еден од тимовиве но ова што го видов од МЗТ денес и тоа што го видов на утакмицата со Торус реално гледано е далеку од врвот.Имаш право и дека сеуште е рано да се донесат заклучоци и дека МЗТ има доста нови играчи но со досегашната игра со ништо не пријажуваат шампионска игра.Промени кон подобро можеби ќе има но за титула треба да има драстични промени кој што тешко дека ќе се случат барем оваа сезона.Можеби грешам па затоа најдобро би било да оставиме времето да покаже.
Затоа и реков јас ‘‘ова што го видов од МЗТ денес и тоа што го видов на утакмицата со Торус ‘‘.Нема што јас да ве убедувам, тоа МЗТ треба да го направат а јас верувам дека ќе го сторат тоа.
Зборот ми беше дека премногу рано се донесуваат некои заклучоци. За отприлика да се има целосната слика треба бар до полусезона да се почека па потоа да се почне со предрасудите.