Македонска заебанција

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
muvla напиша:
Jas go pravev ova zaedno so cimerot BAMBUS pred okolu 2 godini.
Ova srpskovo go gledam prv pat od tebe a orıgınalot e na angliskı i ima okolu 300 prozorcinja.
Zalno e sto srbive gı kopırale moite prozorcinja zatoa sto jas ne gi preveduvav od nikade tuku licno gi izmisluvav.
No SEPAK e zabavno neli?
E добра ќе е....баш од тебе е измислено и стана светско познато...па што не се буниш дека ти украделе сопствен материјал?:tapp:Не заебавај,ова не е пред 2 години,ова е повеќе од 3-4 години старо,и ај сеа ја ќе кажам абе со сестра ми онака немавме друго што да правиме и ова го направивме,може ќе ми поверуваше?:jaj:

Член од
7 февруари 2007
Мислења
227
Поени од реакции
0
СпаЈдеР напиша:
E добра ќе е....баш од тебе е измислено и стана светско познато...па што не се буниш дека ти украделе сопствен материјал?:tapp:Не заебавај,ова не е пред 2 години,ова е повеќе од 3-4 години старо,и ај сеа ја ќе кажам абе со сестра ми онака немавме друго што да правиме и ова го направивме,може ќе ми поверуваше?:jaj:
Напишано од muvla
Ova srpskovo go gledam prv pat od tebe a orıgınalot e na angliskı i ima okolu 300 prozorcinja.
Zalno e sto srbive gı kopırale moite prozorcinja zatoa sto jas ne gi preveduvav od nikade tuku licno gi izmisluvav.
No SEPAK e zabavno neli?

CITAJ!!!!!!!!!!!

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
не е лошо ама не издржав до крај

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Држиш 2 секунди на ЕSC и прекинува циклусот :) ами сеа? :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Барате лекови? Еве уште еден-Stop executing scripts on this page-кај Опера само штиклирај и готовоооооооо!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
muvla напиша:
Напишано од muvla
No SEPAK e zabavno neli?

CITAJ!!!!!!!!!!!
Te сватив подобро сега...но сеуште не ти верувам,знаеш зошто?Бидејќи и англиската верзија е со 150 прозорци :helou:

Член од
7 февруари 2007
Мислења
227
Поени од реакции
0
СпаЈдеР напиша:
Te сватив подобро сега...но сеуште не ти верувам,знаеш зошто?Бидејќи и англиската верзија е со 150 прозорци :helou:
Ej pa sega..........
nemora da se dokazuvam na nıkoj......
jas znam kako go napravıv ı tocka
pozdrav do sıte
peace

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
muvla напиша:
Ej pa sega..........
nemora da se dokazuvam na nıkoj......
jas znam kako go napravıv ı tocka
pozdrav do sıte
peace
Епа ајде де...дај ми линк до англиската верзија...всушност,и јас можам да најдам линк до неа,имаше на една позната страна,и овој линк долу што е на српско тврдам дека е преведено од англиското(а всушност и твоето е преведено од англиското) имаше 150 прозорци..ај сега ќе погуглам малку:helou:

Член од
21 февруари 2007
Мислења
29
Поени од реакции
2
leleleeeeeeeee ova dosadija bozja gazov muvla mi fati duri se soglasuvav so sistemo abe dzubrijna dzubrijna!!! da ne se znaelo edna asolna stranica da se napraj!!!
lols lazam bas se zabavuvav ama iznenaduvajneto bese najkef.............

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ЗАКОН ЕЈ БРАВО БЕ ДЕЧКИ МЕ ИЗНАСМЕАВТЕ:pos2::zver:
АЈ ДАЈТЕ ТОА АНГЛИСКОТО ДА ГО ВИДАМ УШТЕ МИ СЕ КЛИКА:vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај мене во школо кога ќе има обука на професори ќе им го пуштам линков да го кликнат и кој ќе исклика најбрзо ќе му ставам 5ка:vozbud::)

Kajgana Shop

На врв Bottom