Македонска ватерполо репрезентација

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
^^ Што бе бетер ќе било не зборете на памет

Се држат нашиве со светскиот шампион Унгарија на полувреме 4-4 прикажаа одлична игра! Колку и да загубат херои се.
Со 50% од можностите не играат Унгарците, незнам дали и со првиот тим се...а тек е 7-4 за нив, не дека е лошо, но сепак ако тие имаа желба да не декласираат ќе го стореа тоа.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ја не знам што очекувате, да победуваме?
Немаме саглам базен, лига и ред други работи.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Денес очекувам нашиве да ја декласираат Турција со +10 голови. Бидејќи сигурна ни е победата ни останува дуелот против Романија во четврток и после со победникот од мечот Грчка-Шпанија/Русија за 7мо место. Доколку загубиме од Романија ќе се бориме за 9та позиција.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ја не знам што очекувате, да победуваме?
Немаме саглам базен, лига и ред други работи.
Немаме ниту потреба, си зеаме ние готови продукти.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
:pos2:
НемогуЌе изгубивме од Турција. 9-6....сеа ќе играме за претпоследно место со Русија, и нормално ќе изгубиме.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Тешка работа, се испукавме со Русија, за памет изгубивме од Германија и ќе се тешиме што до трета четвртина имавме 4-4 со Унгарија.

Ама ај, не им замерувам на играчиве, фала им и воопшто што прифатиле да играат за туѓа држава. Од кого е, доста е.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Stranska vaterpolo "reprezentacija" na RM: DA VE CUJAM SEGA GLASNO 12/12 odnosno posledni na evrposko, da bea site igraci makedonci ke go povtorea barem istovo!!! PAMET MALCE POVEKE KE VE MOLAM!!! :smir:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Stranska vaterpolo "reprezentacija" na RM: DA VE CUJAM SEGA GLASNO 12/12 odnosno posledni na evrposko, da bea site igraci makedonci ke go povtorea barem istovo!!! PAMET MALCE POVEKE KE VE MOLAM!!! :smir:
Да беа играчи од Македонија, сеа ќе бевме во дивизија Б ;) ...уствари незнам ни дали ќе постоевме како репрезентација .

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Да беа играчи од Македонија, сеа ќе бевме во дивизија Б ;) ...уствари незнам ни дали ќе постоевме како репрезентација .
Очигледно не си упатен точно у ситуацијата.. Да знаеш само колку пари се вложува, да знаеш колку само пливањето страда ради ватерполово и "НАШАВА МАКЕДОНСКА" би го делел истото мислење со мене, но не навлегувам у тоа.. А за тоа кога би играле играчи од Македонија неможеш да тврдиш дека би биле у Б дивизија бидејќи никој нема ни денар вложено во нашите вистинските македонци, туку сите пари се вложуват во СТРАНЦИТЕ кои играат за Македонија за на крај пак да бидеме последни... ЖАЛОСНО!!!

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
^Да.

брее како му го закопаа на србчињата :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom