- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.787
- Поени од реакции
- 5.063
Сум чул за рецесии поради многу причини ама не поради вирус. Ама ај да го видам и тоа чудо.
Сум чул за рецесии поради многу причини ама не поради вирус. Ама ај да го видам и тоа чудо.
Нема врска ова, новинарчињава измисуваат сензации.
Може Алкалоид го најде лекот?Сум чул за рецесии поради многу причини ама не поради вирус. Ама ај да го видам и тоа чудо.
Да, земаш сода бикарбона, оцет, ракија и еден аспирин...се мешаш ставаш во крпа и на чело и на стопала.Може Алкалоид го најде лекот?
може, 2 лека, кобра да те апне или магаре... првиот на приватно нели кобри се увиоозни, вториот преку фондМоже Алкалоид го најде лекот?
I jas toa go zabelezav , i bas se prasuvam zosto ?Izgleda site fatija pozicii pred objava na godisni FI , i sega se ceka kako ke se odvivaat rabotite okolu datumot za EU, ili pak nesto drugo e vo prasanje ?Одамна немало ден со толку мал промет на МСЕ
Jas si kupuvam na vakvi denovi...I jas toa go zabelezav , i bas se prasuvam zosto ?Izgleda site fatija pozicii pred objava na godisni FI , i sega se ceka kako ke se odvivaat rabotite okolu datumot za EU, ili pak nesto drugo e vo prasanje ?
P A M E T N O !!!!Jas si kupuvam na vakvi denovi...
MPT ne ja sakaat na ovaa cena ke ja sakaat na 90+ .. isto kako KMB i ALKNe e bitno koj ne kupuva bitno e deka nema da padne so ogled na novinite koi sledat !!!
Jas najsrelwn sum sto nekoj so edna akcija ja simna makpetrol znaci ke ja bide rabotava 20 miliona ovaa godina bez ovie 30 a samo eden kvartal se so izmeneti marzi
Stom vidam TETE znam koj eJas si kupuvam na vakvi denovi...
Па нема ништо ново на МСЕ...МПТ рипнала...Мукаетов купил Акции од АЛК. Вчерашни вести...Корана се ближи, Паники во светов. Ама Тито...Pa dobro be mame mu.... sto narod sme?Ne znam dali e pobitno kako se ziveese vo SFRJ ili sto moze sega da napravime za svojata blagosostojba.Berzata izgleda nikoj poveke ne go interesira, ili sekoj saka samo toj da se zbogati ,a drugite da se z***at.Prethodno spomenatata tema ima desetina postovi dnevno, a berzata edvaj eden,najmnogu dva,tri. Kakvi sme ne zasluzuvame nisto podobro od toa kako ni e.