- Член од
- 13 април 2010
- Мислења
- 368
- Поени од реакции
- 219
Макрон е крив за се'
Мандрац може сам да го одбрани индексотDa ne se lazeme dokupeno na 69mpt i KMB na 5350 !!! Merci Makron
Druze GAMA e zavrsena prica, se ceka moment da se objavi. Tehnicka vlada e od 3 januari, a rok za GAMA 31.12Падот е неминовен поради разочарувањето и повлекувањето на оние кои со интерни информации влегоа уште во Мај. Се рашири информацијата за сигурен датум и тогаш се одржаа првите договори МП, Влада, околу Гама. Сега кога и двата џокери се доведуваат во прашање, поради датумот и техничката влада, мајка бежанија. Гаранциите тогаш доаѓаа од врвот, па сомнежот беше занемарлив.
Кај не можев некоја посериозна пара да фатам шортајќи, барем едно пиво си ќарив поради недобивањето на датумотУ ситуации како оваа, ептен ми е криво што на МСЕ не е возможно шортање
Еве кладено. Бекс ако добиеме, Стела Артуа ако не добиеме
Ti pivo dobivash, ama I ovie od wall str se greota... imam eden drugar tamu vo societe paris so gi zamrsi rabotite I nego kje go chastime ...Кај не можев некоја посериозна пара да фатам шортајќи, барем едно пиво си ќарив поради недобивањето на датумот
Пассат, рок за Гама БЕШЕ до 31.12, сепак тоа е донесено во други околности, сега сме во други. Техничката влада почнува од јануар, но законските решенија и нејзин избор се еден месец порано. Неофицијално новато параламентарно мнозинство почна да се форматира веќе од синоќа. И пописот беше донесена едногласна одлука дека ќе се спроведе, нели? После лидерската средба и долговите и обврските секој кон секого се ресетираат. Веќе се седи на состаноци и се агитира за мнозинството, затоа велам сиѕе донесени одлуки и решенија ќе бидат повторно преиспитани во Собрание. Владата на Заев од вчера е техничка, и има одлично алиби за откачување на сите на кои било што им ветила.Druze GAMA e zavrsena prica, se ceka moment da se objavi. Tehnicka vlada e od 3 januari, a rok za GAMA 31.12
Drugar ako za datumot zgresiv, za GAMA 102% znam deka e zavrsena rabota ... se ceka moment za objava..Пассат, рок за Гама БЕШЕ до 31.12, сепак тоа е донесено во други околности, сега сме во други. Техничката влада почнува од јануар, но законските решенија и нејзин избор се еден месец порано. Неофицијално новато параламентарно мнозинство почна да се форматира веќе од синоќа. И пописот беше донесена едногласна одлука дека ќе се спроведе, нели? После лидерската средба и долговите и обврските секој кон секого се ресетираат. Веќе се седи на состаноци и се агитира за мнозинството, затоа велам сиѕе донесени одлуки и решенија ќе бидат повторно преиспитани во Собрание. Владата на Заев од вчера е техничка, и има одлично алиби за откачување на сите на кои било што им ветила.
До април стопанството ќе дише на шкрги! – DW – 21.10.2019
На политичарите им „олесни“, на бизнисмените им се стемни. Тоа што предвремените избори сепак нема да бидат брзи, дополнително ќе ја забави економијата!m.dw.com