- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.788
- Поени од реакции
- 5.063
MTUR loso...operativno katastrofa. Q1 najgolem del od firmite potfrlija.Nekoj komentar za finansiskiot izvestaj na MTUR za Q1? Mene mi izgleda dosta los
MTUR loso...operativno katastrofa. Q1 najgolem del od firmite potfrlija.Nekoj komentar za finansiskiot izvestaj na MTUR za Q1? Mene mi izgleda dosta los
Q1 na Mtur e sekogash boza...Nekoj komentar za finansiskiot izvestaj na MTUR za Q1? Mene mi izgleda dosta los
[DOUBLEPOST=1557765519][/DOUBLEPOST]Abe granit imaa sobranie ili mi promakna?Нема заговор само некој увидел дека каматата на парите му е 0.7% годишно.
[DOUBLEPOST=1557765656][/DOUBLEPOST]ne vi e malce zbunivacki ovoj clenov 4 ??15.05 (osven ako nema pak poplava vo GRANIT kako pred nekoja godina...)
Од муабет за продажба и до реален раст на цена на акција има светлосни години. 99/100 од муабетите не резултираат со раст на цена.
Dosega samo ALK ima rast vs lani. I toa radi izvoz.MTUR loso...operativno katastrofa. Q1 najgolem del od firmite potfrlija.
И PKB има јак раст од 38% во однос на лани.Dosega samo ALK ima rast vs lani. I toa radi izvoz.
Koj raboti samo na domasen pazar nafrkal
Рано се откажуваш. Јас немам никаква намера да излезам од таму. Се во свое време, ќе и дојдат и нејзините 5 минути...Класична аматерска грешка ми е купувањето на пкб. Ама добро, барем рано и на мала сума научив дека не е све у билансите на успех. Има нешто и у криминални свињи во одбори.
Не се откажувам ќе ги чувам јбг. Сакам да кажам дека од оваа перспектива не би купувал.Рано се откажуваш. Јас немам никаква намера да излезам од таму. Се во свое време, ќе и дојдат и нејзините 5 минути...
Инаку планирам да им одам на собрание, и да им се пријавувам на секоја ебена точка на дневен ред, и аргументирано да ги плескам.
Да им се присере што ме гледаат таму.
А во меѓувреме ќе ги испитам сите можни правни можности дали некако оваа распределба на добивката може да се оспори.
Па ве повикувам кој сака да дојди и да земе учество на журката на 12.06 во Кадино. Колку ќе биде попосетена, толку журката ќе биде позабавна.
Лупање по медиуми. Тоа највеќе може да ги засегнеИ PKB има јак раст од 38% во однос на лани.
Ама свињите се многу гладни. Мислат дека можат се да изедат.
Некој лек за толку гладни свињи?? @Dr. Why
Им се смеевме кога ставаа откуп од 300 до 6000 денари, ако помине таа одлука и никоја институција не реагира, реално акцијата нема да вреди ни 300,Зошто едноставно не си изгласа 100к евра месечна награда и така нема да биде шок за акционерите.
Со ваквото однесување можеби и ќе им успее откупот на сопствени акции по 6000 денари.