- Член од
- 22 јануари 2009
- Мислења
- 258
- Поени од реакции
- 200
Цел тикер е во зелено.
Може некој да објави од трејдер бид аск, особено ме занима мпт и охб?
Си бркам јас работа...Бошко сигурно сега со мерак го пишува постот
Јас сум реален и ке признаам дека згрешив, очекував повеќе од Нато еуфоријата околу берза , не очекував како 2008 бидејки тоа беше невозможно но очекував барем 50 % од 2008 .Си бркам јас работа...
Зар мислеше дека ќе погрешам со НАТО ??? Бевте доста забавни и смешни..
Кај мене нема навивање, емоција, политика, партија . . . Све е математика, логика, искуство . . . И кога некој добронамерно споделува знаење и искуство, а други само тролаат останува времето да покаже, а оној првиот ќе се откаже од добронамерно трошење време . . . Времето е тоа што ќе ги направи смешни . . .Троловите немаат доблест да признаат грешка и секогаш продолжуваат со инаетење . . . .
Само не гледам некој денес да се пријави и да признае . . . наивни бевме, извинете што згрешивме во проценките, извинете ако Ве наведовме на грешни размислувања . . .
Имаше фраери како Кире си платија за своето незнаење (купуваа КМБ на 5600 ден. наместо на 5000 ден.) . Негови пари, негова загуба.. Лошо е само што други наведува, но и тие други имаат мозок па нека го вклучат . . .
Имаше и други полоши од него, пумпаа очекувања, а не извадија ни денар од џеб . . . но ретко кој од нив профитираше бидејќи пикот кратко траеше . . . .
Имаше и политички полтрони кои пумпаа очекувања ама нив не би ги коментирал . . . нешто се тивки во последно време . . . За нив секој збор на месијата е свето писмо...
Значи НАТО балонот не помина . . . Ајде повеќе среќа во Јуни 2019 кога ќе добиеме датум за преговори со ЕУ бидејќи лани не го добивме, а не убедуваа дека сме добиле ...
Ајде да видиме што ќе се случи со реалните параметри и Хари Потер инвестирањето . . . . Утре е почеток . . . Јас уште лани на 2700 ден. храбро се обложив на КМБ, на сметка на СТБ . . . па да видиме колку ќе испаднам смешен . . .
https://www.seinet.com.mk/Default.aspx?lang=MK&docID=44643
Fala ti za bid\ask za STB.