Исто е се (пополни ги сметките). Само штиклирај го „Преку МИПС“.Здраво некој што користи НЛБ мКлик да ми покаже како да испратам пати на сметката за тргување ?
поздрав
Исто е се (пополни ги сметките). Само штиклирај го „Преку МИПС“.Здраво некој што користи НЛБ мКлик да ми покаже како да испратам пати на сметката за тргување ?
поздрав
Со ПП30Здраво некој што користи НЛБ мКлик да ми покаже како да испратам пати на сметката за тргување ?
поздрав
Да алкалид паѓа 3 посто со промет од ЕДНА истругувана акција како што гледам јас на нет. Овие што имаат акаунт на трејдерот ако сакаат нека постираат скрин шотови со налозитеDa ne izlegovme of NATO?
Да алкалид паѓа 3 посто со промет од ЕДНА истругувана акција како што гледам јас на нет. Овие што имаат акаунт на трејдерот ако сакаат нека постираат скрин шотови со налозите
Ова е само на истргуваните денес, дали има листа со сите акции што имаат активна понуда / побарувачка?
Плус има пад на депозити, што е основна алатка за работа кај банките.Одличен резултат на КМБ, со еден голем знак внимание за во иднина зошто има значителен пад на основните приходи.
Тоа би го ставил во позитивна вест: КМБ и така има преголема актива, која им побарува значителна задолжителна резерва, а се чини и дека не знаат каде со парите. Ставката пари и еквиваленти им е зголемена, а ставката кредити намалена. Добро би им дошло да дестимулираат штедење во моментов.Плус има пад на депозити, што е основна алатка за работа кај банките.
Како и на полугодие, така и овој квартал имаат од над 6М ЕУР загуба од оштетување на нефинансиски средства... Тоа е енигмата како и со резервациите во 4 квартал се е можно, тоа е потенцијал од +10 М ЕУР споредено со лани. Е сега како ќе одиграат кој да знае ...Тоа би го ставил во позитивна вест: КМБ и така има преголема актива, која им побарува значителна задолжителна резерва, а се чини и дека не знаат каде со парите. Ставката пари и еквиваленти им е зголемена, а ставката кредити намалена. Добро би им дошло да дестимулираат штедење во моментов.