Па што не купуваш/аат, ете добра прилика за докуп.Стварно не ми е јасно зошто ТПЛФ паѓа 10 % во први пола саат? Нели пресуда 11м еур од врховен?
Cudno im e na lugjevo ne im se veruva posle tolku vreme blokadi i gluposti.Стварно не ми е јасно зошто ТПЛФ паѓа 10 % во први пола саат? Нели пресуда 11м еур од врховен?
Вчера и минатите денови да расте по 10% а денес надоле 10 е многу сомнително, јас немам логичко објаснување...Cudno im e na lugjevo ne im se veruva posle tolku vreme blokadi i gluposti.
Ke se stabilizira, a ovie banditive se krijat ne ja primaat presudata. Cirkusot ke zavrsi naskoro ke se razbudat od slatkiot son
Оти ќе даде 500 денари дивиденда, евентуално 600Zosto tolkav pad na PPIV. , dali neko pred vreme go znae FI 2017 ili sto drugo?
Logika i MSE....malku na guranje dodeka zapali, dolgo bese garaziranoВчера и минатите денови да расте по 10% а денес надоле 10 е многу сомнително, јас немам логичко објаснување...
Vo toj slucaj kbm e vo najdobra pozicija, sega e vreme koga na site im odgovara tplf da ide nagore, beg e najgolem poedinecen akcioner ako saka da minimizira zaguba (izgubija spor) no i odgovara povisoka cena ako saka da izleguva od tplf i vo meguvreme tplf da im dade nekoja dividenda na niv i na ostanatite... Kbm ke oslobodi rezervacii, a tplf ke go vrati biznisot... E sega ako imate info koj prodava tolku pishete, mozebi fondovite si kalkulirale vlezna izlezna cena pa prodavaatMislam TETO poprvo ke proglasi stecaj otkolku da plati 25M jura
Toj biznis tesko da vredi poveke od 25M jura
Si igraat nati go daj mi go, ja koregiraat cenata nadole za potoa da soberat se pred odlicniot godisen izveštaj koj sleduva.Zosto tolkav pad na PPIV. , dali neko pred vreme go znae FI 2017 ili sto drugo?