Jakov
Тато
- Член од
- 24 јули 2005
- Мислења
- 2.360
- Поени од реакции
- 58
Dali Mavrovo ima izlez ne znam(se somnevam) ama izlez za akcionerite ima osven za onie koi zaglavile na 2400+ po akcija.na kraj sto e sve toa bitno vazno za mavrovo ima izlez
Dali Mavrovo ima izlez ne znam(se somnevam) ama izlez za akcionerite ima osven za onie koi zaglavile na 2400+ po akcija.na kraj sto e sve toa bitno vazno za mavrovo ima izlez
Не се работи за тоа дека мислам дека нема да идат горе. Зборот ми е коа ќе фати еуфорија сите се ставаат во фил дека акцијата вечно ќе расте. Маврово расте веќе кој 4ти, 5ти ден по ред? Не може да се залетува и залетува...ќе се прегрее, нели.zasto mislis nema da odi pogore
Alkaloid ti edna od najdobrite akcii i kako kompanija e edna od najdobrite vo Makedonija taka da nema zosto da se plasis, kaj i da e ke odi nagore.ALK padnaa pod 10000 ne ide na dobro..mi otidoa parite
Абе брат и ја на тоа се тешев, дека една од најдобрите дека е за long term, дека ке оди нагоре ама еве веке 7 месеци нервози(не инвестирав за курташак, и не беа малку пари) а АЛК никако да дојде ни приближно шо ги купив...Ама ај ке биде..Alkaloid ti edna od najdobrite akcii i kako kompanija e edna od najdobrite vo Makedonija taka da nema zosto da se plasis, kaj i da e ke odi nagore.
Шефе не се нервирај. Јас денес излегов од Маврово жив и здрав и побогат за 110%. Штом на акција како Маврово која два месеци беше под суспензија се остварува профит уживај за Алк и полека. Трпение спасение.Абе брат и ја на тоа се тешев, дека една од најдобрите дека е за long term, дека ке оди нагоре ама еве веке 7 месеци нервози(не инвестирав за курташак, и не беа малку пари) а АЛК никако да дојде ни приближно шо ги купив...Ама ај ке биде..