KMB 14.310 / 14.500 (ima pominato denes na 14.510)KMB I GRNT некој да пушти БИД/АСК фала однапред
Фала ТиKMB 14.310 / 14.500 (ima pominato denes na 14.510)
GRNT 1.140 / nema
Kupus, zemas poevtino, prodavas poskapo.Osven mse nesto drugo za investiranno...
Kako e denes KMBKMB dava signali deka e dosta barana i ke odi uste nagore,da se dokupi so vreme da ne bide kasno posle e prasanje za razmisluvanje.
Visoko e,pomina i na 14700,momentalno na 14580 odi kako alva.Kako e denes KMB
Sekoj sto i malku se razbira vo ekonomija na ovaa cena bi razmisluval za prodavanje ,a NE za kupuvanjeKMB dava signali deka e dosta barana i ke odi uste nagore,da se dokupi so vreme da ne bide kasno posle e prasanje za razmisluvanje.
го знаеш ли вицот зошто нема евреи во Тетово ?Kupus, zemas poevtino, prodavas poskapo.
neго знаеш ли вицот зошто нема евреи во Тетово ?
KMB e sekogas taa sto iznenaduva,jas si ja esapam pod 800 den da ne e ovaa godina pa ke videme za kratko kako ke bidat matematikite a koj saka neka prodava ama ke ja bara a nea ke ja nemaВрвот на КМБ е речиси достигнат. Може ќе држи на 14к некое време, но да оди над 15к тешко. На моменталната цена не очекувам дивиденда поголема од 4%, значи 700 ден бруто мах.
Да, со шкембе чорбата полна со лајнаго знаеш ли вицот зошто нема евреи во Тетово ?