ja procita? vaka so kritikuvas, ili intuicija neso?hoody напиша:Da be da kinga. Za decata so si nemaat poim od hiphop, a se vlecat po ulici kako creva. Detska radost mislam deka ja izdava. Za vozrast od 6-13 godini, a moze i za onie 13+ so mentalni narusuvanja so si mislat deka se znaat...
Da Gale ja procitav. Zadovolen?gale_vlae напиша:ja procita? vaka so kritikuvas, ili intuicija neso?
сосема и дај да не идеме до карањеhoody напиша:Da Gale ja procitav. Zadovolen?
Ae kako reces neka e...gale_vlae напиша:сосема и дај да не идеме до карање
Ima eden ton filmovi za hip-hopot..samo treba da se interesirash.паа не била лоша идеата за оваа книга... само што ја не читам книги... така да кога би ја напраиле во филм верзија... е тек тогаш би било нешто ... перфектно![]()
Па има доста да се чита...иначе хип-хопот повеќе го гледам како култура него како музика....тоа е и проблемот што се добива кога се расправам со многубројните неначитани раперски фанатици.....Така да мислам добра е идејата со книгата...земете начитајте се и то..Хммм...што има толку за рапот да се научи,а да не може да се најде на нет...ај да е некој поим,нација,кулура или нешто за кое би вредело да се ствара енциклопедија,мене лично не ми прави мерак идејава
абе сум гледал доста хип-хоп филмови... тоа веруј ми се интересирам... алиии мислев енциклопедијава што е пишано... значи наважно што тие мислат дека е ... за културата... да го претстават преку слика... филм :smir:Ima eden ton filmovi za hip-hopot..samo treba da se interesirash.
A, i, chitanjeto knigi ne e nekoja losha stvar..:smir:
Само собрани информации се од нет, од библиотеки и сл. и ставени во енциклопедијава како факти . Неможе да напраиш филм освен ако не е документарец , а документарец не верувам дека би се нафатил да гледаш ако несакаш да читаш книга. :helou:абе сум гледал доста хип-хоп филмови... тоа веруј ми се интересирам... алиии мислев енциклопедијава што е пишано... значи наважно што тие мислат дека е ... за културата... да го претстават преку слика... филм :smir: