Goddess of Chaos
Nixe Nox
- Член од
- 16 август 2005
- Мислења
- 6.250
- Поени од реакции
- 229
woohooГижо напиша:ја се попалив по НихилистGoddess of Chaos напиша:underground scenata e ok,postovanje.se drugo tapa.
woohooГижо напиша:ја се попалив по НихилистGoddess of Chaos напиша:underground scenata e ok,postovanje.se drugo tapa.
ЈАС ГО ИМАМ АКО ТИ ТРЕБАhumanoid напиша:Кога сме веќе кај македонската музика...Го барам Кобна Убавина од Мизар. Дали го има некој како МР3, па да ми го даде? Ќе бидам благодарен.
Благодарам на понудата.Lavot напиша:ЈАС ГО ИМАМ АКО ТИ ТРЕБА
Yaaaaaaaaa.......virtuala напиша:Смат
Македонската музика ми е во крвта. Пејачка - аматерка сум и мојата омилена плеј листа се состои од изворни народни македонски песни. Зајди, зајди, јасно сонце, Кажи, кажи, Дилбер Стано, Никнало, никнало цвеќе шарено, Не се бели, Маре мори, не се црви и секако, Битола, мој роден крај.Anonymus1 напиша:eve jas ja imam cesta da ja otvoram temava i so da kazam resiv da pocnam od kaj nas da si gi sreduvam rabotite oti kako so vikaat pocni od svojot dvor a ne od dvorot na komsijata. I taka si sedam pred kompjuter i si mislam kakva muzika ustvari nie slusame odnosno kakva muzika ni serviraat nasite proslaveni i poznati faci od muzickite vodi. I po dolgo razmisluvanje ustvari doagjam do zaklucok deka kaj nas ima samo nekolku iminja sto vredat da se spomnat koi moze da dobijat preodna ocenka a ostanatite jas bi gi pratil pravo vo nizo muzicko za prvo da naucat da peat i muziciraat. Jas nema da se zanimavam so toa koi iminja vredat ke go ostavam toa za vas posetiteli na forumot Muzika na Kajgana a jas mirno ke si gi citam vasite komentari. Samo mislam deka Nie vernata makedonska publika zasluzuvame mnogu povekje a ne nekoj kic i sund sto ni go prezentiraat kako nekoi golemi hitovi pa eve vi moznost za iskazuvanje iskoristete go pravoto
мхм... :raz:guitardemon666 напиша:Абе Влатко Стефановски е вон конкуренција... Влатко не треба да се спомнува. Се знај дека ГИТАРАТА е единствен пронајдок кој влијаел позитивно на нашата музика.. ни електроника, ни нишо...