Од еден другар од лисиче разбрав дека најверојатно Еуромилк сезонава ќе се бори за опстанок.Тица се вратил, а Брацо ги напуштил.Незнам колку е вистина ама така разбрав ја
Saber Rider знае тоа
Да да наслушнав и јас вакви приказни деновиве
Иначе Тица не се вратил, он цело време си е во клубот, само што Еуромилк и Брацо му беа спонзори а он со брат му си се газди на клубот.
Е сега колку е вистина дека Брацо целосно си отишол тоа незнам. Последно што наслушнав е дека планирал целосно да оди во некој друг клуб, мислам дека се работи за Борец, ама не сум сигурен.
Инаку денеска комплетирано 4-тото коло:
Гостивар-Охрид 1-0
Маџари-Македонија ЃП 1-0
Миравци-Скопје 3-1
Врапчиште-Баби 1-0
Тиквеш-11 Октомври 0-3
Новаци-Локомотива 2-2
Руфеја-Еуромилк 2-1
Вчера: Победа-Корзо 3-0
На табелата прв е Миравци со 10 бода, Победа и Врапчиште имаат 9, Гостивар 8, а понатаму повеќе клубови имаат по 7 бода. На дното Охрид без бодови, Локомотива дојде до првиот, а Еуромилк има 2.
Изненадување за мене е добриот старт на Врапчиште, трета минимална поведа за трето место... Одличен старт имаат и Маџари, цели 7 бода...
Ѓорче со кикс денеска, Тиквеш многу ме разочараа со тешкиот пораз на домашен, а изненадување донекаде е само минималната победа на фавориот за влез во прва лига Гостивар над младите играчи на Охрид.