- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.970
- Поени од реакции
- 73.961
Според мене Шведска би требало да слави над германија. Појаки се во сите сегменти од нив и мислам дека Швабиве нема шанси да се спасат од пораз.
На Шведите нема да им одговара да влеземе ние, пошто ќе им скртиме еден бод, ама и покрај тоа би имале добри шанси за полуфинале ако ја совладаат Германија.
Најлошо за Шведите би било пораз од Германија а наша победа над Чешка.
Е тогаш би пренеле само еден бод како и нас, и дват тима не би имале скоро никакви шанси за полуфинале.
Може нас полуфиналето не не интересира ама Шведска е тим со големи апетити.
Поквалитетни се и од Полска и од Србија и можат да ги добијат. А ако влезат од оваа група како екипа со 3 или 4 бода, скоро сигурен им е пласманот во полуфинале.
Шведите ќе дадат се од себе да ја победат Германија.
Е мене ме загрижува дали ние ќе славиме со Чешка...
Во Хрватска сами си ја репававме судбината во последниот меч со Русија. Тогаш Кире блесна, а се надевам и сега ќе биде така...
Фалат неговите погодоци и се надевам конечно ќе има утакмици каде што ќе им оди на сите три бекови...
И на Лазаров, и на Мојсо и на Миркуловски...
На Шведите нема да им одговара да влеземе ние, пошто ќе им скртиме еден бод, ама и покрај тоа би имале добри шанси за полуфинале ако ја совладаат Германија.
Најлошо за Шведите би било пораз од Германија а наша победа над Чешка.
Е тогаш би пренеле само еден бод како и нас, и дват тима не би имале скоро никакви шанси за полуфинале.
Може нас полуфиналето не не интересира ама Шведска е тим со големи апетити.
Поквалитетни се и од Полска и од Србија и можат да ги добијат. А ако влезат од оваа група како екипа со 3 или 4 бода, скоро сигурен им е пласманот во полуфинале.
Шведите ќе дадат се од себе да ја победат Германија.
Е мене ме загрижува дали ние ќе славиме со Чешка...
Во Хрватска сами си ја репававме судбината во последниот меч со Русија. Тогаш Кире блесна, а се надевам и сега ќе биде така...
Фалат неговите погодоци и се надевам конечно ќе има утакмици каде што ќе им оди на сите три бекови...
И на Лазаров, и на Мојсо и на Миркуловски...